Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo poglavlje

Zaokret u karijeri! Severina dobila vlastiti TV show, kolegica će joj biti Ivana Paradžiković

Severina
Foto: Instagram
1/8
07.09.2021.
u 08:35

Na istoj postaji svoju televizijsku karijeru nastavit će i bivša voditeljica i urednica istraživačkog magazina ''Provjereno'', Ivana Paradžiković

Medijska scena uskoro bi trebala postati bogatija za još jedan TV kanal, TV Una,  na kojem će svoj vlastiti talk show imati i Severina. Riječ je o regionalnom TV kanalu sa sjedištem u Banjoj Luci, piše Slobodna Dalmacija. 

Na istoj postaji svoju televizijsku karijeru nastavit će i bivša voditeljica i urednica istraživačkog magazina ''Provjereno'', Ivana Paradžiković. TV Una emitirat će se putem telekomskih operatera i interneta, a prema neslužbenim informacijama program bi s emitiranjem trebao krenuti do kraja godine. 

Vijest o novom Severininu angažmanu uslijedila je tjedan dana nakon što je javnosti otkrila da joj je vraćeno zajedničko skrbništvo nad maloljetnim sinom Aleksandrom kojeg ima iz veze sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. 

18.06.2021., Zagreb - U sklopu Zagreb Comic Con 24, Severina je dosla na promociju knjige U ime mafije Max Bunker.Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL

Podsjetimo, pjevačica je dugi niz godina vodila pravnu bitku kako bi dobila skrbništvo nad sinom, a svoju pobjedu u ovoj borbi je obznanila nedavno. Severina je na koncertu u Crnoj Gori prije izvođenja pjesme ''Rođeno moje'' sa svojom publikom podijelila sretnu vijest koja se brzo pročula. Naime, Županijski sud u Splitu uvažio je njezinu žalbu i nakon više od 20 mjeseci donio pravomoćnu presudu kojom će dijete živjeti po pola mjeseca sa svakim roditeljem i to u Zagrebu, a na majčinoj adresi imat će prebivalište.

Inače, prije gotovo četiri godine sud je donio odluku o ravnopravnom skrbništvu nad Aleksandrom, a Milan Popović kasnije je podigao reviziju za ponovno oduzimanje skrbništva. Krajem studenoga 2019. godine na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru prema kojoj je odlučeno da dijete živi kod oca, a majka ima pravo susreta s njim dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer. Privremena mjera na snagu stupila je odmah i istu večer tog dana Severina je sina odvela na očevu adresu. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković.

Komentara 21

WP
W_P38
08:56 07.09.2021.

...da bude sve u stilu, pa onda pišite - šou...a ne show... ha, ha... eee, Sevka... no, ima jedna stara izreka - "kud vrag nemre, tam baba more..." da se ne izrazim "slobodnim "rječnikom"...ha, ha...

CR
crocro
09:11 07.09.2021.

Ne mogu se iščuditi kako je Ivana Paradžiković zalautala u Banja Luku, Severini se ne čudim. Opet promocija i propagiranje prekrasnog života u "regionu". A sve pod kapom Dodika. Užasavajuća promocija regiona.

MR
mrkvax
09:47 07.09.2021.

Ivana teško ćeš se kajati zbog ovog poteza...Uskoro vjeruj mi...Gorko si me razočarala...Jednostavo ne mogu vjerovati da si se spustila na tu razinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije