Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA OTOKU VRNIKU

Ecija i Goran danas će uploviti u bračnu luku, a među uzvanicima je i bivša kraljica Hrvatske koju ne viđamo često

Foto: Instagram
1/6
10.09.2022.
u 13:11

Među uzvanicima je puno poznatih osoba - pjevačica i spisateljica Nives Celzijus, zatim poduzetnica Snježana Schillinger sa suprugom Franzom, te bivša manekenka i kraljica Hrvatske Antea Kodžoman.

Bivša voditeljica Ecija Ivušić (35) i bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević (37) danas će uploviti u bračnu luku na otoku Vrniku kraj Korčule, a sudeći po fotografijama na društvenim mrežama ekipa se od jučer dobro zabavlja. Među uzvanicima je puno poznatih osoba - pjevačica i spisateljica Nives Celzijus, zatim poduzetnica Snježana Schillinger sa suprugom Franzom, te bivša manekenka i kraljica Hrvatske Antea Kodžoman.

Foto: Instagram

Snježana Schillnger je na svom Instagram Storyju podijelila nekoliko fotografija i videa na kojima je osim sa suprugom Franzom pozirala i s Anteom Kodžoman. Upravo je bivša kraljica Hrvatske bila Snježanina kuma, a na tom je vjenčanju prošle godine Ecija Ivušić uhvatila buket. 

Foto: Instagram

- Vjenčat ćemo se ispred vrničke crkvice Gospe od Škoja jer nismo dobili dozvolu od župnika za vjenčanje u crkvici - ispričao nam je Goran čiji je kum dugogodišnji prijatelj Adem Selman, a Ecijina kuma je Morana Golubić. 

Nakon što jedno drugom kažu sudbonosno "da", slavlje će prebaciti na Korčulu, u Aminess Port 9 resortu u gradu Korčuli, a zabavljat će ih Goranov prijatelj, glazbenik Sandro Majstrović. 

Foto: Instagram

- Sve smo odavno isplanirali, ipak je organizacija vjenčanja i event menadžment moja profesionalna deformacija. A već sam jednom sve i organizirao za naš spot "Jedina", ispričao nam je Goran.

– Veliki sam perfekcionist i osjećam odgovornost i uzbuđenje još od prvog trenutka kad smo dogovorili datum vjenčanja. Mislim da ću do zadnjeg trenutka biti u stresu i nervozi, nadam se samo da ću te osjećaje uspjeti ostaviti iza sebe i da ih nimalo neću prenijeti na dan vjenčanja – kazala je Ecija, koja je, otkrila je, inače veliki emotivac, stoga već zna da će taj dan biti i suza i smijeha. 

Foto: Instagram

– A najsretnija ću biti kad ugledam Gorana kako me čeka pred našim oltarom. Zamišljam kako ću, kad se osvrnem unaokolo, vidjeti lica roditelja, brata i svih naših dragih ljudi. Preplavljuju me emocije već kad ovo izgovaram i jedva čekam to doživjeti – dodala je. Što se tiče Gorana, osjeća pozitivnu nervozu, ali je potpuno siguran u magičnost samog dana, zbog čega se itekako veseli.

VIDEO: Kako se kraljičino zdravstveno stanje postupno pogoršavalo nakon smrti princa Philipa, njene najvće ljubavi 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije