Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadile bi vas

Ove slavne dame bogatije su od svojih muškaraca

dame
Foto: Pixsell
1/11
11.03.2014.
u 21:08

Iako se često smatraju sponzorušama, one su žene koje zarađuju više od svojih muškaraca - slavnih sportaša. Pogledajte kojih deset žena posjeduje veće bogatstvo od svojih jačih polovica.

Iako se često smatraju sponzorušama, one su žene koje zarađuju više od svojih muškaraca - slavnih sportaša. Pogledajte kojih deset žena posjeduje veće bogatstvo od svojih jačih polovica.

1. Gisele Bundchen - Iako joj je suprug najslavniji vođa navale na svijetu - Tom Brady, manekenka zarađuje više. Ljepotica je izgradila poslovno carstvo i zarađuje oko 45 milijuna dolara godišnje. Navodno zarađuje duplo više od svog muža. Inače, par je u skladnom braku godinama te su roditelji dvoje djece.

2. Kendra Wilkinson - Ona se zaista žrtvovala za ljubav. Prestala je biti jedna od djevojaka Hugha Heffnera kako bi se udala za Hanka Basketta. Iako su se upoznali dok je ona još živjela u Playboyjevoj vili, ništa je nije moglo spriječiti da se uda za ovog košarkaša, posebno nakon što je ostala trudna. Hef ju je dobrovljno pustio te joj dopustio da se vjenča u vili. Otad ona zarađuje za sebe i Bassketa te njihovu obitelj, budući da njemu ugovor nije produžen, a ona je dobila angažmane na raznim reality showevima.

3. Jenna Jameson - Kraljica filmova za odrasle upoznala je MMA borca Tita Ortiza 2006. godine, a od početka je ona bogatija. Možda je upravo to razlog njihovog prekida. Naime, Tito i Jenna bili su u burnoj romansi, koja se nije uspjela održati čak niti nakon što je ona rodila dva blizanca. Ipak, sada barem ne mora svoje bogatstvo - procijenjeno na 30 milijuna dolara - dijeliti s njim.

4. Carrie Underwood - Jedna od rijetkih pobjednica 'Američkog idola' koja je uspjela pokrenuti relevantnu karijeru. Carrie je kraljica country glazbe, a u braku je s hokejašem Mikeom Fisherom. Iako je izgradio sjajnu karijeru te je 'težak' 30 milijuna dolara, Carrie je bogatija te ima oko 45 milijuna dolara- Posjeduje i šest Grammyja te nema namjeru stati.

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

5. Jessica Simpson - Eric Johnson nije se uspio probiti u svijetu američkog nogometa te nema neko bogatstvo. No, uspio je nešto drugo. Zaručiti se sa simpatičnom, bogatom Jessicom Simpson te joj napraviti dvoje djece. On čak niti ne radi na svojoj karijeri, nema ništa. Rastao se kada je upoznao Jessicu, a otad dijele njezino bogatstvo - koje se procjenjuje na čak 100 milijuna dolara.

6. Adriana Lima - Lijepa anđelica Victoria's Secreta zaradila je prošle godine bogatstvo od 7,3 milijuna dolara, a njezin suprug Marko Jarić nešto je siromašniji. Jarić je svojedobno u NBA-u zaradio oko 6,6 milijuna dolara. Par se vjenčao 2009. godine na Valentinovo, a roditelji su dvoje djece.

7. Hilary Duff - Glumica i Mike Comrie, igrač američkog nogometa, bili su zajedno par godina, a 2012. dobili su i sina. Nedavno su se rastali, no nitko ne može spočitati Hilary da je s Mikeom bila zbog njegovog bogatstva. Naime, dok ona 'vrijedi' 25 milijuna dolara, on posjeduje bogatstvo vrijedno oko 5 milijuna dolara.

8. Shakira - Gerard Pique sjajan je nogometaš, koji zarađuje oko četiri milijuna dolara godišnje. No, ništa to nije u uspredbi s majkom njegovog djeteta - Shakirom. Lijepa pjevačica gomila bogatstvo i sjajno joj ide.

Foto: Instagram/Wanda Nara

9. Brooklyn Decker - Prekrasna manekenka supruga je Andyja Roddicka. Umirovljeni tenisač svojedobno je bio san svake žene, a sretnica je postala ova manekenka i glumica. Otkako ne igra tenis, budžetom se oslanja na nju. Ova 26-godišnjakinja bez ikakvog problema zarađuje za oboje. Snima filmove i naslovnice, a Andy se za egzistenciju ne mora brinuti. Ide joj sjajno.

10. Lamar Odom - Iako su u procesu razvoda, Lamar se sigurno ne može požaliti na to da ga je Khloe Kardashian financijski iskorištavala. Naime, obiteljsko carstvo ove starlete vrijedi oko 200 milijuna dolara, dok njegovo iznosi oko 56 milijuna. U usporedbi s Khloe, koja osim obiteljskog naslijeđa zarađuje na reality showevima i voditeljskim angažmanima, Lamar je 'siromašan'.

>>Gisele Bundchen i Tom Brady proslavili pet godina braka

Komentara 2

Avatar targus
targus
08:36 12.03.2014.

so what....sad se moramo plakati radi toga???

Avatar maksimilian
maksimilian
21:46 11.03.2014.

Adriana Lima ,brazilski supermodel koji ima neto zaradu od 50 milijuna dolara. Samo u 2011 , Adriana je zaradila 7 milijuna dolara, a 2012 8.000.000 dolara....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije