Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Estetske operacije

Dvojnica Pamele Anderson iz Metkovića: Potrošila sam 50 000 eura na izgled

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/8
30.05.2018.
u 09:08

Suzana Vajndorfer godinama je bila dvojnica popularne glumice u Europi, a na početku nije ni znala tko je slavna Pamela.

Suzana Vajndorfer rodom je iz Metkovića, a dugo vremena bila je europska dvojnica Pamele Anderson.

Kako joj je izgledao život dok je imala gaže kao dvojnica jedne od najseksepilnijih glumica svih vremena i koliko je uložila u izgled da bi što više bila nalik na Pamelu, Suzana je ispričala za RTL.

– Ljudi su me na ulici gledali i vikali za mnom; Pamela, a ja najprije nisam ni znala tko je ona. Onda sam počela gledati "Spasilačku službu" i  uočila sam sličnosti.Tada sam imala tamnu kosu i odlučila sam je posvijetliti, napravila sam i tetovažu i postala njena dvojnica – ispričala je  43-godišnja Suzana.

Ubrzo su se zaredali pozivi za nastupima i gostovanjima u brojnim emisijama.

– Morala sam uzeti menadžera jer nisam stizala sve uskladiti. Čak sam trebala ići u Ameriku da upoznam Pamelu i da zajedno glumimo u "Spasilačkoj službi", ali nisam dobila vizu – ispričala je Suzana koja sada radi kao promotorica pića. Samohrana majka dvoje djece uložila je 50 tisuća eura kako bi bila što više nalik na Pamelu, pa je tako operirala grudi i nos.

Želja joj je, kaže, napisati knjigu u kojoj će svoju duhovnost podijeliti s drugima.

– Nakon što mi je zet poginuo u prometnoj nesreći u toj tuzi počela sam čitati knjige, a knjiga "Tajna" promijenila mi je život i željela 
bih i sama napisati knjigu o duhovnosti – kaže. 

1/19

Komentara 24

KO
koraknaprijed
09:13 30.05.2018.

"Dvojnica Pamele Andreson",ha,ha,netko je slijep pored svojih očiju.

DU
Deleted user
09:16 30.05.2018.

jadna, što joj se to desilo s gornjom usnom?????

DA
darkofu
09:25 30.05.2018.

hm,50 000e da ovako izgleda uz pomoć operacija.kako je tek onda izgledala prije operacija?ovoj ce trebati još cca 200 000 e da izgleda donekle normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije