Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobrotvorni koncert

Dvojac 2 Cellos održat će humanitarni koncert u Kaliforniji

'12.04.2011., Zagreb - Konferencija za medije Luke Sulica i Stjepana Hausera, dvojca koji je na violoncelima odsvirao, Smooth Criminal i putem  interneta postao popularan .   Photo: Zarko Basic/PIXSEL
'Zarko Basic/PIXSELL'
27.09.2012.
u 19:15

Humanitarni koncert organizira zaklada Croatian Scholarship Fund koja stipendira nadarene studente u Hrvatskoj. Šulić i Hauser nastupit će 14. listopada u Fox Theatreu u Redwood Cityju u Kaliforniji

Luka Šulić i Stjepan Hauser poznatiji kao glazbeni dvojac 2 Cellos održat će u Redwood Cityju u Kaliforniji humanitarni koncert za zakladu Croatian Scholarship Fund. Koncert za hrvatsku dijasporu, ali i američku publiku održat će se u Fox Theatreu 14. listopada.

Croatian Scholarship Fund najveća je hrvatsko-američka zaklada za stipendiranje nadarenih studenata u domovini, utemeljili su je kalifornijski Hrvati, a u proteklih dvadeset godina stipendirala je više od dvije stotine talentiranih studenata iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Humanitarne koncerte čiji prihodi odlaze u fond za stipendiranje zaklada održava nekoliko puta godišnje.

U zakladi su oduševljeni što su Šulić i Hauser prihvatili njihov poziv te su ponosni što će 2 Cellos zbog svoje popularnosti privući i američke obožavatelje te promovirati Hrvatsku i njezine mlade talente.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije