Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbena bajka

Dva sata Severininog scenskog spektakla u Rijeci

Severina (1)
Foto: Aljoša Rebolj
1/11
23.03.2013.
u 23:00

Turneja „Dobrodošao u klub“ nastavlja se već sljedeći tjedan kada Severina gostuje u beogradskoj Areni dok će zagrebačka publika uživati u spektaklu 11.svibnja u zagrebačkoj Areni.

Da između Severine i grada Rijeke postoji posebna veza pokazao je njezin spektakularan nastup u prepunoj dvorani Mladost, koji je bio tek uvertira u njenu veliku regionalnu turneju “Dobrodošao u klub“. Puna dva sata publiku je rasplesalo 28 hitova koje je splitska pjevačica otpjevala. Scenski spektakl još je jednom potvrdio Severinin zvjezdani status.

Pokazala je kako se bajka priča glazbom i kako glazbena pozornica postaje dinamičan teatar. Koreograf Anže Škrube i njegov plesni ansambl Maestro, majstori su svjetskih pozornica, čija je plesna virtuoznost impresionirala i riječku publiku, posebice sa zahtjevnim, ponekad i akrobatskim plesnim točkama, kakve smo do sada viđali u videospotovima svjetskih glazbenih zvijezda.

Ta kreativna energija koja je utkana u Severininu bajku „Dobrodošao u klub“ dodatni je vjetar u leđa cijelom timu da kroz koncerte širi ljubav svim ljudima otvorenog srca cijele regije.

Umjetnički voditelj i redatelj spektakla Tomaž Pandur uspio je u svom naumu da Severinu transformira u iskonsku glazbenu divu, koja će svoju publiku oduševiti svakim izlaskom na scenu, dok će raskošni kostimi Marka Mitanovskog dodatno naglasiti njenu karizmu i magnetnu privlačnost.

Turneja „Dobrodošao u klub“ nastavlja se već sljedeći tjedan kada Severina gostuje u beogradskoj Areni dok će zagrebačka publika uživati u spektaklu 11.svibnja u zagrebačkoj Areni.

 

Ključne riječi

Komentara 4

ME
melinda
12:14 24.03.2013.

Mislim da je vrijeme da se ovoj nasoj najboljoj umjetnici dodjeli najvise priznanje za promicanje kulture i promidzbu hrvatske u svijetu.Nazalost ona je jedina koja vrijedi u hrvatskoj i koju obozava cijeli svijet.Ne da puni arene samo kod nas vecec gdje god nastupa trazi se karta vise...Samo tako nastavi seve cijela hrvatska je uz tebe i obozavamo te jer si bez konkurencije...

SD
Sonja Daisy
12:51 24.03.2013.

pa kaj nije bilo prošle godine da je Sevka izgubila od Jelene, da je Rozga nova diva na hrvastkom zvjezdanom estradnom nebu? novinari daj se odlučite

SD
Sonja Daisy
13:29 24.03.2013.

kako got bilo, Sevka dobro zarađuje, uvijek će biti ljudi koji se pale na takvu "muziku" zna iskoristiti neukus i glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije