Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fittest Family

Sasvim nove uloge: Dvoje proslavljenih sportaša gledat ćemo u novom TV showu

Foto: RTL
1/6
09.04.2019.
u 07:00

- Jako sam sretna što će gledatelji uskoro na RTL-u gledati „Fittest Family“ koji je baš obiteljski show, ali s druge strane i sportski show, a zna se da smo u tome kao nacija jako dobri - izjavila je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.

U idiličnom krajoliku pitoreskne Istre, točnije u okolici mjesta Bale, u tijeku je snimanje novog RTL-ova showa „Fittest Family“, koji nastaje u koprodukciji sa slovenskom Planet TV. Kroz izazove koji će stajati pred 14 četveročlanih obitelji gledatelje će voditi Doris Pinčić Rogoznica dok će treneri u showu biti proslavljeni hrvatski sportaši Vlado Šola i Nika Fleiss, trener fitnessa Norbert Žmegač Kunić te slovenski akrobatski dvojac F&B, kojeg čine Filip Kržišnik i Blaž Slanič.

„Jako sam sretna što će gledatelji uskoro na RTL-u gledati „Fittest Family“ koji je baš obiteljski show, ali s druge strane i sportski show, a zna se da smo u tome kao nacija jako dobri. Snimamo u prirodi, na predivnim lokacijama, a ovom je showu najveća vrijednost to što su se obitelji koje se natječu još dodatno povezale i otkrili su o svojim članovima neke dosad nepoznate stvari. Jedva čekam da gledatelji uživaju u ovom pozitivnom i zabavnom showu“, kaže Doris Pinčić Rogoznica.

Foto: RTL
 Svoje oduševljenje showom ne skriva ni osvajač brojnih olimpijskih i svjetskih medalja, bivši rukometni vratar, a danas trener RK Dubrava, Vlado Šola.  „Inače radim s profesionalnim sportašima koji su posvećeni sportu, žive za sport i od sporta pa je njima pristup drugačiji. U showu „Fittest Family“ riječ je o ljudima koji se bave nekim drugim poslovima, a sport im dođe kao rekreacija. Da stvar bude zanimljivije, riječ je o cijelim obiteljima u kojima su neki članovi više aktivni od drugih pa će biti zanimljivo kako to sve izbalansirati“, kaže Vlado koji je već i prije početka showa zaključio da bi izazovi pred kojima će se naći natjecatelji bili iznimno zahtjevni i za profesionalne sportaše.

Foto: RTL

I Niki Fleiss, bivšoj skijašici, ovo je prvo televizijsko iskustvo ovakve vrste. „Sve mi je jako zanimljivo, sviđa mi se koncept showa jer je u pitanju natjecanje i borba u kojem guraš sebe preko vlastitih granica. Meni je to odlično, a vjerujem da će biti i gledateljima“, kaže Nika. 

Uloga trenera u showu jest voditi obitelji i osmisliti im strategiju kako što lakše i brže proći poligone, ali ujedno ih i motivirati. Svaka obitelj ima četiri člana od kojih barem jedan član mora biti pripadnik nježnijeg spola, a pred njima će biti fizički iznimno zahtjevni izazovi, kao i neki u kojima će strategija biti važnija od fizičke spreme.

„Fittest Family“ je originalno irski format, gdje se prikazuje već šest sezona. Osim što je riječ o zabavi za cijelu obitelj, show promovira zdrav način života, zagovara redovitu tjelovježbu te promovira obiteljske vrijednosti. A kako će se hrvatske i slovenske obitelji snaći u izazovima, koja karika će biti najslabija, koji trener će se pokazati najuspješniji i na kraju - koja će obitelj osvojiti titulu najsportskije obitelji? Odgovore donosi show „Fittest Family“ uskoro na RTL-u!

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice. 

Ključne riječi

Komentara 1

SN
snovakor
09:00 09.04.2019.

bolesno ! ... jel na ovim našim TV više čovjek ne može pogledati nešto normalno ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije