Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO DA JE BILO JUČER

Duško Ćurlić podijelio fotke s početka karijere: Sjećate li se emisije 'Pravo vrijeme'?

Duško Ćurlić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
09.10.2018.
u 10:49

- Kao da je bilo jučer, a u stvari ima više od 20 godina...sa Suzanom Pardačer...petak večer i glazbena emisija "Pravo vrijeme"- napisao je Duško pokraj fotografija na kojima su kolegica Suzana Pardačer i on na setu emisije "Pravo vrijeme"

Duško Ćurlić, jedan od najomiljenijih voditelja HRT-a, na Facebooku je objavio dvije fotografije s početka svoje televizijske karijere. 

- Kao da je bilo jučer, a u stvari ima više od 20 godina...sa Suzanom Pardačer...petak večer i glazbena emisija "Pravo vrijeme"- napisao je Duško pokraj fotografija na kojima su kolegica Suzana Pardačer i on na setu emisije "Pravo vrijeme", u kojoj su sredinom 90-ih godina prošlog stoljeća svakog vikenda ispunjavali glazbene želje. Duško je u karijeri vodio više zabavnih emisija, a uskoro ćemo ga ponovno gledati u odličnoj emisiji "A-strana", koju vodi s Ivanom Vukušićem.

 

Suzana Pardačer ostala je na HRT-u, no sad u drugoj ulozi. Budući da je po profesiji psihologinja, priprema natjecatelje na popularnom kvizu "Potjera". 

Pogledajte video: Duško Ćurlić u Semiotici 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije