Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Dujmić: niti želim niti mogu biti objektivan, ocjena će biti ovlaš!

'ZvjPjevaju47_HTV_ekr_271211'
''
07.01.2012.
u 22:19

Po 27 bodova u uvodnoj emisiji osvojila su tri para: Nikša Kušelj i Ivana Husar, Mario Petreković i Marija Husar te Marija Borić i Giuliano. Već od sljedeće subote kreće natjecateljski dio, u kojemu će do 11. veljače ispadati po jedan par.

Po 27 bodova u uvodnoj emisiji showa “Zvijezde pjevaju” osvojila su čak tri para: Nikša Kušelj i Ivana Husar, Mario Petreković i Marija Husar te Marija Borić i Giuliano. Već od sljedeće subote kreće natjecateljski dio, u kojemu će do 11. veljače ispadati po jedan par. Ivana Kindl i Goran Navojec gledatelje su raznježili sjajnom izvedbom pjesme “What a Wonderful World”.

- Niti želim niti mogu biti objektivan, jer ih oboje ljubim jer smo puno radili zajedno. Moja ocjena će biti ovlaš - komentirao je njihovu izvedbu Rajko Dujmić, član žirija i udijelio im tek ‘peticu’.

Ključne riječi

Komentara 2

ŠI
šimuka
22:34 07.01.2012.

Dujmić je djelovao prilično ušlagiran.Nešto kao mini Bare.Mislim da doping kontrolu,ne bi prošao.

CR
crocro
09:01 08.01.2012.

Ova emisija \"Zvijezde pjevaju\" od sinoć nije niti sjena ranijih sezona. Ona je jednostavno suhoparna nije djelovala otmjeno kao što su to željeli prikazati a nisu uspjeli. Kao da su još uvijek umorni od serije \"Zvijezde plešu\", pa se nisu stigli skockati. Sve je djlovalo raštimano. Osim toga emisija je bila dosadna jer su se ponavljali pjevači iz ranijih sezona što nije umjesno, kao da nema nitko novi tko se ne bi želio okušati na sceni. To im je dobar promašaj, kao što je i promašaj što uporno ponavljaju isti sastav stručnog žirija. Tako se ćlanovi toga žirija potpuno srozali kao npr. Rajko Dujmić koji je djelovao ili kao pijan ili kao drogiran ili je glumio umor i mirnoću i pospanost. A šefica žirija zna pretjerati sa svojom neumjesnoću i ponižavanju pjevača. Dakle, sve u svemu, nešto fali u toj emisji i organizatori bi se morali sami zapitati što da učine i isprave probleme. Ova emisija ne zaslužuje prolaznu ocjenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije