Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvorski dani

Dujmić je još u Remetincu, prima odgovarajuću terapiju i ovako provodi dane

Rajko Dujmić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
23.08.2019.
u 09:20

Jednomjesečni pritvor mu je produžen i Dujmić je iza rešetaka proveo i svoj rođendan, a imao je i zdravstvenih problema zbog kojih je boravio u zatvorskoj bolnici u Svetošimunskoj.

Rajko Dujmić još uvijek je u pritvoru u Remetincu, gdje je završio 1. srpnja jer ga se sumnjiči za kazneno djelo na štetu njegove supruge Snježane.

Jednomjesečni pritvor mu je produžen i Dujmić je iza rešetaka proveo i svoj rođendan, a imao je i zdravstvenih problema zbog kojih je boravio u zatvorskoj bolnici u Svetošimunskoj. Dujmićeva odvjetnica Sandra Hančić za Slobodnu je izjavila kako se njen klijent sada osjeća dobro.

- Prima odgovarajuću terapiju u zatvoru i to mu pomaže. Svjestan je situacije u kojoj se nalazi i teško mu je zbog toga. Osim mene, redovito ga posjećuje nekoliko prijatelja i kolega, koji me često znaju nazvati, pitati za njega, nude i pomoć. - izjavila je odvjetnica Hančić.

Veli kako poznati glazbenik nema prigovora na zatvorske uvjete te da redovito čita i gleda televiziju. Osnivača grupe Novi fosili supruga Snježana je 1. srpnja prijavila policiji jer joj je prijetio i zbog toga mu je istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Dujmiću ovo nije prvi ovakav incident u kojemu je bio prijavljen zbog napada na suprugu, ali je u ranijem postupku bio pravomoćno oslobođen. U rujnu 2015. bio je pritvoren u Remetincu gotovo zbog iste stvari. Snježana je poslije rekla kako Rajka nije prijavila te da su policiju pozvali susjedi.

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZB
Zoki-Bijela
09:31 23.08.2019.

Drzi se Rajko I pusti da ti pomognu..

RO
RogaBabaroga
09:32 23.08.2019.

steta, takav genijalac! steta sto nitko mu prije nije pruzio ruku spasa! nadam se da ce se ovaj puta izvuci

KO
komunikolog
09:35 23.08.2019.

Daruvarac i Dujmić?! Kako različiti kriteriji i u članku i u komentarima ispod o istom kaznenom djelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije