Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Publika jedva čeka

Dugoočekivani koncert: Saša Matić najavio nastup u ovom hrvatskom gradu

Zagreb: Promocija novog albuma regionalne zvijezde Saše Matića 'Dva života'
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/10
22.03.2023.
u 10:50

Njegov glas osvojio je i okuplja brojne obožavatelje, a hitovi poput 'More tuge', 'Nađi novu ljubav', 'Samo ovu noć', 'Kralj izgubljenih stvari', 'Sto svirača', 'Idemo anđele', 'Poklonite mi nju za rođendan' i brojni drugi, po prvi puta uživo čut će se i u Čakovcu

Jedan od najboljih muških vokala ovih prostora i miljenik regije, Saša Matić, najavio je svoj prvi koncert u Čakovcu. Dugoočekivani koncert održat će se 28. travnja u dvorani Graditeljske škole Čakovec. Za njegove nastupe nerijetko se traži karta više, a uskoro će i Čakovčane i njihove goste počastiti bezvremenskim hitovima, koji ga već dugi niz godina sigurno drže na samom vrhu regionalne glazbene ljestvice.

Njegov glas osvojio je i okuplja brojne obožavatelje, a hitovi poput 'More tuge', 'Nađi novu ljubav', 'Samo ovu noć', 'Kralj izgubljenih stvari', 'Sto svirača', 'Idemo anđele', 'Poklonite mi nju za rođendan' i brojni drugi, po prvi puta uživo čut će se i u Čakovcu. Glazbenik koji i nakon mnogobrojnih fantastičnih koncerata i dalje za svaki sljedeći pripremi još bolju atmosferu o kojoj se priča i dugo nakon, sa sigurnošću publici priprema nezaboravan provod i u Čakovcu, a karte su dostupne putem sustava Eventim te u Domino baru Palovec i BP Petrol.

Glazbenik Saša Matić (44) nedavno je u Štark Areni u Beogradu održao koncert kojim je obilježio i više od dva desetljeća glazbene karijere. Jedan od omiljenih pjevača u regiji, koji je nedavno napunio i Spaladium Arenu u Splitu, rijetko priča o svom obiteljskom životu, ali na koncertu u Beogradu s pozornice je poseban pozdrav uputio svojoj supruzi i njihovim kćerima koje su bile u publici. Saša Matić omiljen je glazbenik nekih naših sportaša, pjeva im na svadbama, a pojavio se i na rođendanu pjevačice Severine. Koliko je voljen u Hrvatskoj svjedoči i činjenica da su mu prošle godine oba koncerta u Areni Zagreb bila rasprodana.

Zagreb: Promocija novog albuma regionalne zvijezde Saše Matića 'Dva života'
1/11

Mnoge zbog toga zanimaju detalji iz njegovog privatnog života, a neke je zanimalo što se dogodilo da su braća Dejan i Saša Matić, obojica izgubili vid. Fanovi su, naime, doslovno godinama teoretizirali o tome. Matiću su, pisali su ranije srpski mediji, rođeni prerano, a potom smješteni u inkubator. Ubrzo je otkriveno da su obje bebe slijepe, a navodili su da se dogodila pogreška liječnika. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Moodleen
Moodleen
12:20 22.03.2023.

Publika jedva čeka! Koja publika, zapadnoturska? Kaj i tih ima u Međimurju, hrvatskom Međimurju?

Avatar utunelu
utunelu
12:09 22.03.2023.

valjda ce mu zabraniti koncert

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:19 22.03.2023.

Kad je mogao u zagrebu neka pjeva i u Čakovcu. Nije glazba za moje uši ali nije ni turbofolk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije