Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u areni zagreb

Bryan Adams 13. prosinca vraća se pred zagrebačku publiku u sklopu turneje So Happy It Hurts

Foto: Promo
1/11
22.03.2023.
u 10:09

Energična izvedba, scenska prisutnost i nevjerojatan vokal oduševljavaju vojsku njegovih poklonika diljem svijeta, a iskustvo njegovog nastupa moći će ponovno iskusiti i zagrebačka publika 13. prosinca u Areni Zagreb.

Nakon punih šest godina, jedan od najupečatljivijih i najomiljenijih glazbenika na svijetu, ponovno se vraća pred zagrebačku publiku! Riječ je o Kanađaninu Bryanu Adamsu koji će nastupiti u Areni Zagreb, 13. prosinca 2023. godine, u sklopu velike svjetske turneje So Happy It Hurts. Ulaznice su u prodaji od petka, 24. ožujka, u sustavu Eventima.  

Bryan Adams je kanadski pjevač i tekstopisac i jedan je od najuzbudljivijih glazbenika na svijetu. Njegov se glazbeni utjecaj proteže na četiri desetljeća, tijekom kojih ih je objavio 17 studijskih albuma te je osvojio brojne nagrade i priznanja, uključujući tri nominacije za Oscara, pet nominacija za Zlatni globus kao i nagradu Grammy. Energična izvedba, scenska prisutnost i nevjerojatan vokal oduševljavaju vojsku njegovih poklonika diljem svijeta, a i dalje ne namjerava stati s turnejama, svirajući glazbu koja je postala neizostavan dio programa gotovo svih rock radio stanica.  

Nadolazeća turneja započinje 6. lipnja, u američkom gradu Baltimore, a vezana je za njegov 15. studijski album "So Happy It Hurts", koji je 11. ožujka 2022. objavio BMG. Istoimena pjesma s tog albuma nominirana je za nagradu Grammy i to za najbolju rock izvedbu.

Više informacija o rasporedu turneje i datumima te prodaji ulaznica može se pronaći na službenoj stranici www.bryanadams.com. Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su već od ovog petka, 24. ožujka, a može ih se osigurati putem na svim prodajnima mjestima Eventima kao i putem online sustava www.eventim.hr.

VIDEO Let 3 u Rijeci snimali razglednicu kojom će se predstaviti na BBC-u

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije