Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Nassfeldu

Dubravko Merlić: Najgore je napokon prošlo, dobro se osjećam!

dubravko merlić
boris šćitar/PIXSELL
07.01.2010.
u 09:29

Poznati novinar i producent na zimskom odmoru s obitelji u Austriji nezgodno je pao na zaleđenoj skijaškoj stazi, slomio bedrenu kost zbog čega je hitno helikopterom prevezen u obližnju bolnicu na operaciju.

Nesreća dođe onda kad se najmanje nadaš, to je na svojoj koži osjetio 49-godišnji poznati novinar, urednik i vlasnik producentske tvrtke Castor Multimedia – Dubravko Merlić, koji se s obiteljskog odmora u austrijskom skijalištu Nassfeldu vratio sa štakama. Naime, Merlić je skijajući se na stazi koju posjećuje već 15 godina nezgodno pao i slomio bedrenu kost i zbog toga je helikopterom prevezen u najbližu bolnicu i hitno operiran.

 Nova godina u bolnici

Kad je u ambulanti doznao da prijelom nije nimalo bezazlen, obiteljski prijatelji su nazvali suprugu Željku, koja na zimovanju već godinama uživa samo u sigurnoj ulozi promatrača. Tad je nadgledala Mateja i Maju, koji su pak obožavatelji boardanja.

– Željka je u početku bila šokirana, ali kad se uvjerila da sam ja odlično raspoložen, bilo joj je puno lakše. Za razliku od mene, ona nikad nije stala na skije, niti je ikad to poželjela – priznao nam je Dubravko, koji se u bolničkom krevetu, kaže, odlično odmorio i tamo neplanirano dočekao Novu godinu.

 Pažljiva Marta

Najmlađa članica obitelji Merlić, petogodišnja Marta, koja je ove godine napokon naučila skijati bila je jako zabrinuta vidjevši tatu slomljenog u bolničkom krevetu, a danas mu je, kad zajedno provode vrijeme kod kuće, od velike pomoći.

– Marta stalno skakuće oko mene, želi u svemu pomoći tati koji trenutno hoda na štakama – objašnjava optimistični Dubravko, koji će se idućih tjedana svakog dana družiti s fizioterapeutom radi bržeg oporavka.

Komentara 3

KR
krenica
10:49 07.01.2010.

Stari konj na skijanju.je je.Uobraženo stvorenje,žao mi ga.Svi skupa ;dan žalosti.

SO
sotokuco
21:40 07.01.2010.

A ja sam sje... koljeno i niko nije pisao o tome.

Avatar kos
kos
12:58 10.01.2010.

Da je pao ispred kuće još nekako a ovo nek se svi polome ko ih jebe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije