Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Nepoznato lice Grdovića: Druži se sa svećenicima i guruima, a jedan potez dovodi ga do ludila

Onaj manje poznati Mladen ima prikrivenu i suzdržanu osjećajnost.
12. veljače 2019. u 19:21 3 komentara 3415 prikaza
Mladen Grdović
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Odrastao je u tipičnom okruženju naklonjenom muškarcima. Njegovo shvaćanje odnosa je u tom duhu: muškarac može živjeti kako želi, a žena ga treba pratiti. Ako ponekada bude s drugom ženom, muškarac se vrati kući i to je znak da voli ženu, baš poput Zeusa i Here. Mladen zato može živjeti baš onako kako želi, bez lažnog morala.

mladen grdović Njegova strana priče Nakon privođenja u policijsku postaju oglasio se i Grdović

Nema ‘razloga’ za glumu. Izravan je, iskren i ljubazan. Inače je dobroćudan i galantan – nudi se i onda kada nitko ništa od njega ne traži. Vrijeđa ga nezahvalnost, zloća i kritike drugih. Majstor je za kreativne trenutke u kojima dominira i rado ističe sebe. Njime upravljaju impulsi, ne voli slušati savjete, reagira kako tog trenutka osjeća i tako dolazi u sukob. Pod utjecajem alkohola reagira bez kočnica, uzdajući se u sreću. Ljubavna afera se kod takvog karaktera otkrije. Stres i napetost često mu uzrokuju disproporciju seksualne želje i snage. To govori o ekstremnoj svojeglavosti i ekscentričnosti.

Mladen Grdović PONOVNO PROBLEMI Grdović priveden pa pušten na slobodu, supruga Brankica tvrdi: 'Žele ga sabotirati'

Trebalo bi raditi na samokontroli. Otac je psihološki nedostajao u djetinjstvu. Vjerojatno je bio fizički prisutan, ali nije bio na raspolaganju djetetu. Mogućnost je i da je otac plovio ili je moguće služio drugima, ali je bio rijetko doma. Poput Mladena bio je umjetnik, mistik i vjerojatno ljubitelj bevande, tog “svetog pića” iz Mladenove pjesme. Mladen voli prijateljevati s različitim profilima ljudi: svećenici, umjetnici, pop-zvijezde, poznate javne osobe, gurui, glamurozne osobe. Često ide glavom kroz zid, izlaže se opasnosti ili nasilju. Ljutnja prema autoritetima vodi ga u iznimna ponašanja. Zbog načina života i sklonosti k ljutnji koja potiče adrenalin, trebao bi paziti jer previše adrenalina iscrpljuje srce.

Uvrede Grdović je urlao na Brankicu i njenu prijateljicu i ovako ih je vrijeđao

Seksualno nezadovoljstvo i odbijanje od strane partnerice česti su uzroci nezadovoljstva i ljutnje. Onaj manje poznati Mladen ima prikrivenu i suzdržanu osjećajnost. Humor mu je zdrav i spontan. Ne voli tražiti ni primati pomoć od drugih, a on pak rado pomaže drugima. Duga i stabilna veza (brak) daju mu sigurnost, tek tada se otvara u osjećajima. Popularan je zbog entuzijazma u izražavanju, direktnosti i produhovljenosti, radoznalosti, inteligencije, nježnosti. Intuitivno osjeća tuđe misli i potrebe. Cijeni kvalitetu, lijepe stvari, udobnost i sigurnost i na to je spreman potrošiti dosta novca. Ima šarm i nježnost u ophođenju s ljudima. Partnericu istovremeno tretira kao imovinu i ljubomorno je čuva od drugih.

Mladen i Brankica Grdović STALA UZ MLADENA Brankica Grdović brani muža: 'Ako ovako nastavite živjet ću na grbači novinara'

Hiperaktivan je, s iznenadnim naletima energije. Ne voli i ne želi čekati, već odmah to dobiti ili učiniti (preko crvenog na semaforu). Cijeli život traži superženu i do sada je jedino vidi u supruzi koja ostaje uz njega iako je povrijeđena već toliko puta. Mladen voli luksuz. Novac troši na ugodan život i to voli dijeliti. Voli društvo, ne voli samoću. Šteta što je dopustio poroku da mu obezvrijedi sve njegove dobre osobine i umanji ljepotu življenja. Ovo proljeće trebao bi biti vrlo oprezan u prometu i u naporima kako ne bi riskirao i ugrozio zdravlje. Bolje je da usmjeri energiju na nove pjesme koje će uljepšati sretne i teške trenutke njegovim obožavateljima.

Više o astrologiji pronađite na stranici www.andelkasubasic.com

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji i nakon razvoda.

Dubrovnik: Građani izašli na lokalne izbore
REZULTATI IZBORA
Doznajte kako se glasovalo u vašem selu, gradu, općini
Digitalizacija zdravstva
Hrvatsko zdravstvo
Moderna rješenja našeg zdravstva: Donosimo vam priču o naprednim tehnologijama hrvatskog zdravstva
 • sargu123:

  Potez koji ga dovodi do ludila? Točenje vode u vino ...?

 • svakogdana:

  vjerojatno su ti ,,svećenici,, monsinjor kurečić, fra gracijan iz splita ,fra ivo iz šurkovca, fra šime nimac..........

 • Avatar Niškorist
  Niškorist:

  Crkveni oprost od presude ?