Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Nepoznato lice Grdovića: Druži se sa svećenicima i guruima, a jedan potez dovodi ga do ludila

Mladen Grdović
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
1/3
12.02.2019.
u 19:21

Onaj manje poznati Mladen ima prikrivenu i suzdržanu osjećajnost.

Odrastao je u tipičnom okruženju naklonjenom muškarcima. Njegovo shvaćanje odnosa je u tom duhu: muškarac može živjeti kako želi, a žena ga treba pratiti. Ako ponekada bude s drugom ženom, muškarac se vrati kući i to je znak da voli ženu, baš poput Zeusa i Here. Mladen zato može živjeti baš onako kako želi, bez lažnog morala.

Nema ‘razloga’ za glumu. Izravan je, iskren i ljubazan. Inače je dobroćudan i galantan – nudi se i onda kada nitko ništa od njega ne traži. Vrijeđa ga nezahvalnost, zloća i kritike drugih. Majstor je za kreativne trenutke u kojima dominira i rado ističe sebe. Njime upravljaju impulsi, ne voli slušati savjete, reagira kako tog trenutka osjeća i tako dolazi u sukob. Pod utjecajem alkohola reagira bez kočnica, uzdajući se u sreću. Ljubavna afera se kod takvog karaktera otkrije. Stres i napetost često mu uzrokuju disproporciju seksualne želje i snage. To govori o ekstremnoj svojeglavosti i ekscentričnosti.

Trebalo bi raditi na samokontroli. Otac je psihološki nedostajao u djetinjstvu. Vjerojatno je bio fizički prisutan, ali nije bio na raspolaganju djetetu. Mogućnost je i da je otac plovio ili je moguće služio drugima, ali je bio rijetko doma. Poput Mladena bio je umjetnik, mistik i vjerojatno ljubitelj bevande, tog “svetog pića” iz Mladenove pjesme. Mladen voli prijateljevati s različitim profilima ljudi: svećenici, umjetnici, pop-zvijezde, poznate javne osobe, gurui, glamurozne osobe. Često ide glavom kroz zid, izlaže se opasnosti ili nasilju. Ljutnja prema autoritetima vodi ga u iznimna ponašanja. Zbog načina života i sklonosti k ljutnji koja potiče adrenalin, trebao bi paziti jer previše adrenalina iscrpljuje srce.

Seksualno nezadovoljstvo i odbijanje od strane partnerice česti su uzroci nezadovoljstva i ljutnje. Onaj manje poznati Mladen ima prikrivenu i suzdržanu osjećajnost. Humor mu je zdrav i spontan. Ne voli tražiti ni primati pomoć od drugih, a on pak rado pomaže drugima. Duga i stabilna veza (brak) daju mu sigurnost, tek tada se otvara u osjećajima. Popularan je zbog entuzijazma u izražavanju, direktnosti i produhovljenosti, radoznalosti, inteligencije, nježnosti. Intuitivno osjeća tuđe misli i potrebe. Cijeni kvalitetu, lijepe stvari, udobnost i sigurnost i na to je spreman potrošiti dosta novca. Ima šarm i nježnost u ophođenju s ljudima. Partnericu istovremeno tretira kao imovinu i ljubomorno je čuva od drugih.

Hiperaktivan je, s iznenadnim naletima energije. Ne voli i ne želi čekati, već odmah to dobiti ili učiniti (preko crvenog na semaforu). Cijeli život traži superženu i do sada je jedino vidi u supruzi koja ostaje uz njega iako je povrijeđena već toliko puta. Mladen voli luksuz. Novac troši na ugodan život i to voli dijeliti. Voli društvo, ne voli samoću. Šteta što je dopustio poroku da mu obezvrijedi sve njegove dobre osobine i umanji ljepotu življenja. Ovo proljeće trebao bi biti vrlo oprezan u prometu i u naporima kako ne bi riskirao i ugrozio zdravlje. Bolje je da usmjeri energiju na nove pjesme koje će uljepšati sretne i teške trenutke njegovim obožavateljima.

Više o astrologiji pronađite na stranici www.andelkasubasic.com

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji i nakon razvoda.

Ključne riječi

Komentara 3

SA
sargu123
20:45 12.02.2019.

Potez koji ga dovodi do ludila? Točenje vode u vino ...?

SV
svakogdana
20:03 12.02.2019.

vjerojatno su ti ,,svećenici,, monsinjor kurečić, fra gracijan iz splita ,fra ivo iz šurkovca, fra šime nimac..........

Avatar Niškorist
Niškorist
08:02 13.02.2019.

Crkveni oprost od presude ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije