Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI CD

”Dreamin’ Man" - samo za okorjele Youngove pristalice

neil young
Press Association/PIXELL
10.01.2010.
u 16:07

“Dreamin’ Man” koncertna je rekonstrukcija countryjem obojena albuma “Harvest Moon” koji pokazuje topliju i romantičniju stranu Youngove autorske pojave.

Ako će netko svoje vjerne fanove natjerati u bankrot, bit će to Neil Young, koji praktično svakoga tjedna iz arhive vadi pregršt neobjavljenih snimaka.

Niz recentnih arhivskih paketa nastavlja “Dreamin’ Man” – koncertna rekonstrukcija countryjem obojena albuma “Harvest Moon” koji pokazuje topliju i romantičniju stranu njegove autorske pojave. Upravo je takav i ovaj album složen od snimaka zabilježenih na nastupima iz 1992.

Pristupajući im samo uz pomoć gitare ili (rjeđe) klavira, Young je uspio razgolititi pjesme koje su u svojim studijskim inkarnacijama zaživjele u punim aranžmanima i tako ih sveo, kako je primijetio jedan recenzent, na „emocionalnu srž“. Esencijalno izdanje, ali samo za okorjele Youngove pristalice, za ostale je original.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije