Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoće li ga osvojiti?

Dramatične su i vole zavoditi: Ovo su posljednje 4 kandidatkinje koje žele osvojiti Gospodina Savršenog

Foto: RTL
1/5
19.11.2018.
u 06:45

I ove djevojke žele svog princa na bijelom konju.

U ponedjeljak počinje show Gospodin Savršeni na RTL-u, a ovo su posljednje četiri kandidatkinje koje se bore za njegovo srce.

Radu Tomić, koja ima 38 godina, na show Gospodin Savršeni prijavio je osmogodišnji sin. Inženjerka stočarstva rođena je u Zagrebu, a živi u Ivanić Gradu i priznaje da je već doživjela pravu ljubav, ali da bi je mogla doživjeti i u ovom showu. Za sebe kaže da je jednostavna osoba, najvažniji su joj oslonac majka i brat, a svoje vrijeme najradije provodi sa sinom kojeg obožava.

Ta ljubiteljica životinja uvijek je nasmijana, uporna, ali priznaje da je ponekad i previše tvrdoglava. Kod muškarca joj je najvažnije da nije agresivan i da se ne osjeća kao nečije vlasništvo, a iskreno priznaje da bi je uvijek iznova mogao osvojiti osmijehom.

Vinkovčanka, 36 godišnja Ivana Kopilaš sa zagrebačkom adresom potječe iz velike obitelji - ima dvije sestre i jednog brata. Trenutačno je zaposlena u informatičkoj firmi koja se bavi razvojem programa, a za deset se godina vidi u roditeljskoj ulozi s uspješnim poslom. Možda će se baviti zdravom prehranom, aktivno se vratiti trčanju i ići na polumaratone ili će samo putovati i izlaziti - uopće nije toliko važno kao to da bude zadovoljna i pokraj sebe ima muškarca koji će znati što želi, a ne da uvijek ona sve odlučuje.

Voli se družiti s drugim curama, nije konfliktna i jako dobro zna slušati. Priznaje da je zaljubljive prirode, vrlo otvorena i pričljiva, prava avanturistica koja je prije bila orijentirana na karijeru, a sad si je ona na prvome mjestu.

Vesna Stanić ima 22 godine i smatra kako žena nikada ne treba glumiti nešto što nije. Trenutačno živi u Zagrebu, završila je trgovačku školu, no radi kao njegovateljica za udruge ljudi s invaliditetom, a upisala je i tečaj za grafičkog dizajnera.

Hobi joj je pisanje pjesama tako da će zacijelo jednu posvetiti i Gospodinu Savršenom. Priznaje da je kod muškaraca uvijek odbije kad su bahati, umišljeni i agresivni, a uvijek će je privući dobra osoba koja se puno smije.

Atraktivna plavuša, 20-godišnja Ana Tomičić  sebe opisuje kao strastvenu avanturisticu koja ponekad zna biti previše prkosna i dramatična. Pohađa satove glume, a željela bi biti producentica. U slobodno vrijeme putuje, vozi bicikl i motor, bavi se boksom, pleše, druži se s prijateljima, glumi te piše.

Priznaje da bi jedan dan voljela objaviti knjigu pa tko zna, možda joj inspiracija bude potraga za ljubavlju u showu Gospodin Savršeni. Budućem bi partneru ponudila ljubav, poštovanje, razumijevanje, akciju i avanture. Za sebe kaže da voli zavoditi, ali i kada nju zavode, a muškarac je može osvojiti šarmom, dostojanstvom, stavom i karizmom.

Ključne riječi

Komentara 4

AM
ante_maja
07:00 19.11.2018.

o j... vas gospodin savršeni!! vi žene toliko ste maltretirali cjelu europu zbog instambulske konvencije a sad se tu javno blatite i prodajete za šaku eura

Avatar ivo587
ivo587
08:27 19.11.2018.

gdje je kraj zaglupljivanja masa rtla i novetv? tv

DU
Deleted user
08:44 19.11.2018.

Koliko se vidi iz najave showa, g. Savršeni uz loš hrvatski i vrlo loše glumi. Zna se da se u tom showu sve odigrava prema scenariju. Prognoziram jednu sezonu tog šunda na RTL-u i kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije