Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znaju što žele

Razvedena Vahdela i sramežljiva Klaudija bore se za Gospodina Savršenog!

Foto: RTL
1/5
15.11.2018.
u 23:00

Nove kandidatkinje žele princa na bijelom konju.

Dvije nove kandidatkinje Vahdela i Klavdija showa 'Gospodin savršeni' traže ljubav i uskoro ćemo ih moći gledati u reality emisiji kako se bore za naklonost Gorana Jureneca.

Klavdija Kolar radi u javnom zavodu za šport u Ljubljani, a s roditeljima i braćom od pete je godine živjela u Čakovcu. Za sebe kaže da je iskrena, odlučna i energična, a njezino je srce i dalje slobodno iako su je čak triput prosili! Također, kaže da je pažljiva te da uvijek sasluša i daje savjete.

Premda odaje dojam odvažne žene, priznaje da je često sramežljiva i u slobodno vrijeme najradije se druži s prijateljima. Voli otići u kino, solarij ili saunu. Ne može podnijeti da je muškarac posesivan i ljubomoran, pa nikad ne bi bila takva u vezi, nego bi svom budućem partneru ponudila ljubav, poštovanje i podršku. Na prvu bi je osvojio odlučan muškarac, džentlmen koji je iskren, pažljiv i dobrodušan.

Vahdela Vlahović priznaje da bi željela princa na bijelom konju. Pravi je umjetnički tip, obožava crtati i smatra da to najbolje predstavlja njezinu osobnost, a zna svirati klavir i obou. No iako na prvu dojam sramežljive djevojke, dobro zna što želi u ljubavi - muškarca koji se dobro ponaša prema njoj i njezinu sinu i, naravno, koji je iskreno voli. Naime, Zagrepčanka ima devetogodišnjeg sina, koji je njezin centar svijeta i s kojim najradije provodi vrijeme.

Nakon razvoda žive ponovno s njezinim roditeljima, ali to joj nimalo ne smeta jer je s njima u izvrsnim odnosima. Trenutačno radi razne poslove - statira u kazalištu, sudjeluje u snimanjima, a posebno je zanimljivo to što pjeva operu. Sve to samo potvrđuje koliko je sposobna i uporna u traženju najbolje opcije za sebe. Jer kao što kaže - kad ima ljubavi, sve se ostalo može riješiti.

Ključne riječi

Komentara 1

BU
busbus59
09:13 16.11.2018.

Ne samo da je poremećen nego vjerojatno nema vlastiti život. Tako je i sa svim realitijima. Vahdela je čini se u pogrešnom filmu, tko bi normalan to oženio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije