Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ?

Dosad neviđena situacija u kvizu: umjesto džokera javila se njegova baka

Tko želi biti milijunaš?
Foto: Screenshot
1/4
25.04.2023.
u 16:45

U njemačkoj verziji kviza natjecateljica je odgovarala za 125 tisuća eura i zatražila pomoć džokera zovi. Pokušali su ga dobiti čak četiri puta, a kada se na poziv javila njegova baka, odlučili su ipak nazvati drugu prijateljicu

U njemačkoj verziji kviza "Tko želi biti milijunaš?" ovog se tjedna dogodila dosad neviđena situacija, Naime, natjecateljica Frances Schoppe-Müller odgovarala je na pitanje za 125 tisuća eura, koje je glasilo: "Svatko tko želi započeti obuku u saveznoj policiji treba barem koje ocjene na posljednjem školskom izvješću"?

Ponuđeni odgovori bili su A: Politika: 1, Matematika: 2, B: Matematika: 2, Sport: 3, C: Sport: 3, Njemački: 4 (točno) ili D: Njemački: 4, Povijest: 5. Natjecateljica je odlučila iskoristiti preostali džoker zovi i nazvati prijatelja Bastiana Zadova . Tada je krenuo spektakl. 

Dok je voditelj  Günther Jauch još uvijek razmišljao kako bi mogao pripremiti mladića za pitanje, začuo se ton biranja, a potom i zvučni signal. Voditelj se našalio: “Što je to bilo? Savezna policija prisluškuje.” Nakon toga linija je bila zauzeta. "Čini se da kratkoročno nije platio mjesečnu tarifu za mobitel", opet je pokušao sa šalom Jauch, a onda su džokera probali dobiti i na drugi broj, koji je također bio nedostupan.

Natjecateljica je svog prijatelja okušala opravdati pomalo kompliciranim obiteljskim i okolnostima. Kada se konačno netko javio na telefon, to nije bio Bastian nego njegova baka. 

- On živi sa mnom, ali sad je kod svojih roditelja, jer tamo je bolji signal mobitela - kazala je baka, a publika i voditelj su prasnuli u smijeh. 

Baka je zatim dala novi broj na koji se može dobiti njen unuk, no kada je i četvrti pokušaj propao Jauch je kazao natjecateljici da mora zvati drugog džokera. Na njenu nesreću prijateljica je mislila da je točan odgovor B. Frances u srećom nije poslušala jer je bila nesigurna. Uzela je 64 tisuće eura, ali i dobro nasmijala publiku. 

VIDEO: Zbog Paradžiković djelatnica aviokompanije pozvala osiguranje: 'Bili smo umorni i nervozni'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije