Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNE RADOSTI

Doris Pinčić uživa s obitelji u rodnom gradu

Instagram
08.08.2018.
u 08:22

Lijepoj voditeljici godi boravak u rodnom Zadru, gdje ljetne dane provodi s obitelji i prijateljima, a ne skida osmijeh s lica!

Televizijska i radijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ljetne dane koristi za druženje s obitelji i prijateljima, a vesele i zabavne trenutke ljetnih radosti rado dijeli na Instagramu.

– Mislim da je jasno tko u familiji radi ranojutarnju smjenu – napisala je Doris uz fotografiju, a obožavatelji su komentirali.


– Kako si već dovela liniju u red? Izgledaš kao da nisi rodila – samo je jedan od komplimenata koje je dobila. Iako je rodila kćerčicu Gitu prije nepuna dva mjeseca, Doris se brzo vratila u formu.

Sudeći prema njezinu osmijehu i svakodnevnim objavama na društvenim mrežama, ljubav sa suprugom, glazbenikom Borisom Rogoznicom i ponovno majčinstvo itekako joj gode.

>> Pogledajte video -  Žanamari: Moja je ljetna avantura završila brakom

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kupatilo
10:11 08.08.2018.

A brigame zanju ko za lanjski snijeg.Pisite kako penzije nisu rasle ozbiljnije vec deset godina i kako socijalu koriste radnosposobne osobe od 18 fo 40 godina ito 70% i da zato nema novaca za lijecenja dok leže lijenčine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije