Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko slavlje

Doris Pinčić Rogoznica sinu za treći rođendan pripremila tri fešte

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
13.02.2017.
u 18:53

Trogodišnji Donat tri puta je puhao svjećice na rođendanskoj torti, najprije s roditeljima, zatim s bakom i djedom i na kraju s prijateljima

U obitelji glumice i voditeljice RTL-ovog showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" Doris Pinčić Rogoznice treći rođendan njenog sina Donata slavio se tri dana. 

- E, to ti je rođendan pravi - kad ne stigneš ni slikati ni objavljivati na društvenim mrežama (pa loviš mutne slike od bake), kad pola Dalmacije dođe u Zagreb, kad tri dana slavimo, jedemo, pijemo, pušemo tort(u)e, kad nagovorimo čak i našeg dida, morskog čovika, da ode u toplice i pritom ga oduševimo izborom, kad se podsjećamo koliko smo sretni što si baš nama stigao anđele naš - napisala je Doris ispod kolaža fotografija koje je objavila na društvenoj mreži. 

Doris i njen suprug Boris Rogoznica sinu su pripremili pravo slavlje ovog vikenda i Donat je tri puta puhao u svjećice na rođendanskoj torti, najprije s roditeljima, zatim s bakom i djedom koji su došli iz Zadra i na kraju s prijateljima. 

 

 

 

>>Doris Pinčić pomaže Ivanu Pažaninu da lakše podnese zimu u Zagrebu, evo i kako

>>Pogledajte kako Boris Rogoznica pjesmom uspavljuje suprugu Doris i sina Donata

Komentara 2

PU
Pulchrum
18:10 14.02.2017.

Divan bračni par, jednostavni, dragi, simpatični

US
USA
11:35 16.03.2017.

Spasi nas boze od ovakvih tekstova i jos bolje od ovakvih novinskih urednika. Ovakvi tekstovi su sramote na samo za struku vec za zdravi razum i samo dokaz kako se drustvo sustavno truje trivijalnostima i glupostima. Kod mene barem postoji gradacija u medijima, pa se ovakve gluposti mogu citati u zutim dno dna tiskovinama. Vecernji mora odluciti da li je ozbiljna novina ili kao 24 sata slikovnica za opcu neobrazovanu populaciju. Sto se tice Doris i same njezine obitelji tu je sve kako i treba biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije