Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Doris Pinčić svakog jutra nekoga posebno razveseli

Doris Pinčić svakog jutra nekoga posebno razveseli
Foto: Promo
10.12.2018.
u 09:45

Krenuo je Adventski kalendar Narodnog, najslušanijeg radija u zemlji, što znači da je i Doris Pinčić dobila posebnu ulogu ovog prosinca - onu pomoćnice Djeda Božićnjaka

Nije tajna da milijun slušatelja tjedno rado provodi jutra uz Jutarnji klub Narodnog, a ovih dana imaju razlog više da budu uz Doris Pinčić i Hrvoja Kečkeša.

Krenuo je Adventski kalendar Narodnog, najslušanijeg radija u zemlji, što znači da je i Doris Pinčić dobila posebnu ulogu ovog prosinca - onu pomoćnice Djeda Božićnjaka. Svako jutro dijeli jednu vrijednu nagradu, od tableta, preko kuhinjskog robota i GPS navigacije do iPhonea X.

Nagrade su se već počele dijeliti. Je li bilo reakcija na nagradu koje su ti se urezale u sjećanje?
Najljepše je kad čuješ da je dijete pored mame ili tate koji je osvojio nagradu, a nagrada je nešto njima zanimljivo, pa bude vrištanja i veselja. Najdraže su mi reakcije kad slušatelji ne vjeruju da su osvojili pa im moraš dva puta ponoviti i uvjeravati ih.

Što bi s ovog popisa nagrada Adventskog kalendara Narodnog tebi baš dobro došlo?
Kako bi rekao Kečkeš, daj mi tu parnu postajuuu... Sve što može olakšati peglanje uvijek dobro dođe. :)

Je li vas na Narodnom već obuzeo blagdanski duh?
O da, mi smo veliki obožavatelji Božića i brojimo dane do trenutka kad možemo početi puštati blagdanske pjesme. Prije desetak dana pao je prvi snijeg u Zagrebu pa smo odmah svirali jednu božićnu za slučaj da ga, kao i obično, za Božić ne bude. Već smo sve okitili, uskoro imamo svoj tradicionalni tulum i darivanje i ne možemo vjerovati da je još jedna godina prošla.

Kako prosincu i priliči, pun je radosti i iznenađenja. Ako se i ti želiš igrati s Narodnim, slušaj upute vilenjaka. Kad prepoznaš o kojem je božićnom pojmu riječ, pošalji SMS na broj 60080 (cijena 2,40 kn s PDV-om). Nagradu dana odnosi onaj tko prvi pogodi pojam.

Adventski kalendar Narodnog kao partner prati HEP: "Ponosni smo što već godinama imamo priliku biti partner ovog lijepog projekta i što u blagdansko vrijeme darivanja unosimo svjetlost i toplinu u domove vaših slušatelja i naših dragih kupaca."

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije