Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To ne postoji

Doris Pinčić na meti internet prevaranata, voditeljica upozorila: Nemojte nasjesti, to je laž

Foto: Facebook
1/14
13.08.2023.
u 09:50

Ako tražite idealno mjesto za odmor u Hrvatskoj, kuća Doris Pinčić u Rogoznici je nepogrešiv izbor - piše u članku čiji je link na svom Instagramu podijelila i voditeljica

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović prije dva tjedna je otišla na porodiljni dopust i gledatelji emisije "Dobro jutro, Hrvatska" neko vrijeme je neće vidjeti u ovoj emisiji. U vrijeme završnih priprema za dolazak bebe Doris se mora baviti i stvarima koje nije očekivala, a to je internet prevara u kojoj je netko koristio njezino ime i promovirao kuću za odmor, koja je navodno u njezinom vlasništvu.

- Ako tražite idealno mjesto za odmor u Hrvatskoj, kuća Doris Pinčić u Rogoznici je nepogrešiv izbor - piše u članku čiji je link na svom Instagramu podijelila i voditeljica i upozorila je svoje pratitelje: - Ne postoji takva kuća...prevara... nemojte nasjesti. Tu je lažni link, ako vam izleti da znate - napisala je Doris na Instagram storyju i podijelila link na kojem se nalazi članak o kući koju lažno promoviraju kao kuću voditeljice. Ovo nije prvi put da 32-godišnja voditeljica ima problema s internet prevarantima, pa se tako i nedavno susrela s krađom identiteta.

Na internetu se pojavila lažna reklama u kojoj je pisalo: Hrvatska glumica Doris Pinčić testirala je novo sredstvo za mršavljenje - ekstrakt guarane i u 5 tjedana smršavila 15 kila, bez rigorozne dijete ili zamornih vježbi. 

VEZANI ČLANCI

Doris još malo vremena dijeli od rođenja trećeg djeteta koje čeka s 13 godina starijim menadžerom iz Daruvara Davorom Guberovićem. Par se vjenčao sredinom studenoga prošle godine u Zagrebu, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji. Doris i Davora spojila je ljubav prema planinarenju, a fotografije s njihova zajedničkog uspona na Kilimanjaro u veljači prošle godine Davor Guberović objavio je u putopisu.

Foto: instagram

Nedugo zatim Doris je na svom Instagram profilu objavila fotografije s putovanja u Tanzaniju i uspona na Kilimanjaro. Tada je napisala da se ideja o usponu na Kilimandžaro rodila nakon spontanog razgovora s Guberovićem. Iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom voditeljica i glumica ima dvoje djece, sina i kćer.

VIDEO Bono Vox na Sarajevo film festivalu: Naše uloge u filmu su male u usporedbi s herojima ovog grada

Komentara 2

LE
lector2corrector
10:19 13.08.2023.

al zato u hr jeziku postoji riječ "prevara" napisana i to nekoliko puta... i sad ti čitaj do kraja, ak možeš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije