Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimili ih

Doris Pinčić i Boris Rogoznica uhvaćeni zajedno: 'Razlog nije razvod braka'

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica
Foto: Instagram
1/7
08.07.2020.
u 21:01

Podsjetimo, Doris je početkom lipnja iznenadila sve priznanjem da su glasine o razvodu točne.

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica početkom lipnja potvrdila je nagađanja kako se rastaje od supruga Borisa Rogoznice. Iako nisu htjeli komentirati svoj odnos, nakon tjedana nagađanja ipak su se oboje oglasili na Instagramu.

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica
1/6

Od tada više nisu komentirali svoj odnos iako svakodnevno objavljuju sadržaje na društvenim mrežama. No ponovno su viđeni zajedno.

Naime, čitatelj ih je ulovio na putu prema javnom bilježniku, a Boris je za 24 sata priznao da su se našli. 

"Ako vas zanima razlog našeg posjeta bilježniku, nije razvod braka", kazao je kratko. 

Podsjetimo, Doris je početkom lipnja iznenadila sve priznanjem da su glasine o razvodu točne.

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima mnogo važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome niti se to tiče IKOGA osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju", napisala je Doris na svojem Instagram profilu uz zajedničku obiteljsku fotografiju.

 

Komentara 16

PI
Piksy
22:17 08.07.2020.

Prestanite pisati o tim nebitnim osobama jer je to negledljivo i nepodnosljivo vise..naporni i antipaticni oboje

KA
Kana
01:42 09.07.2020.

Ne mogu vjerovat da su te osobe toliko sretne, a razoriii su svoj dom, u kojem su imali svoju dječicu, kojoj se promijenio život , kao i njihovim roditeljima, a onj pričaju o nekoj sretnoj rastavi, kao da je to je to nešto najbolje na svijetu , šta im se dogodilo , za njih i njihovu djecu, a oni su zapravo neodgovorni razarači, svoga obiteljskog gnijezda, ne zrele i nedorasle osobe, da sačuvaju svoju mladu obitelj na okupu.

SV
svemir
12:51 09.07.2020.

Večernji list su nekad bile jako dobre novine. Čak i u Jugi. Sada su spale na ovako glupe članke ili smo glupi mi koji to čitamo ??? Ipak mislim da smo mi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije