Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fusion festival

Doris Dragović očarala nastupom, ali i modnim odabirom: Sve je zadivila u crvenoj kombinaciji

Split: Doris Dragović nastupila na Fusion festivalu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
24.07.2022.
u 00:02

Doris je za ovu prigodu odabrala crveni kombinezom kojem je dodala decentni nakit, dok je usne naglasila crvenim ružem.

Pjevačica Doris Dragović (61) oduševila je svojim modnim izborom za nastup na večerašnjem Fusion World Music Festivalu u Splitu. Doris je za ovu prigodu odabrala crvenu kombinaciju. Naime, radi se o neobičnom kombinezonu kojim je naglasila svoju liniju, a izgled je upotpunila decentnim nakitom: naušnicama i narukvicama dok je usne naglasila crvenim ružem.

Dodajmo da je Doris na pozornici izvela svoje najveće hitove, a publika je cijelo vrijeme s njom uglas pjevala. 

Dorisinim nastupom, kao i cijelim festivalom, publika je oduševljena što su nam i potvrdili. 

- Očekivala sam super zabavu, ali ovo je top. Napokon ovako nešto da se napravi, ovo je itekako trebalo Splitu - rekla nam je jedna Splićanka.

Ekipa iz Zagreba dodala je kako je oduševljena idejom Fusion festivala jer “je napokon nešto i za stare i za mlade u jednom, i one koji slušaju susjednu glazbu, i one koji vole samo naše”.

Inače, večeras su se na Parku mladeži okupili brojni ljubitelji domaće glazbe, a na ovom festivalu večeras uz Doris nastupaju i Petar Grašo, Houra grupa, Dalmatino, Huljić & Madre Badessa te Jelana Rozga. Nina Badrić svojim je nastupom otvorila drugo večer festivala, dok je Gibonni nastupio prije Doris.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

 

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
07:01 24.07.2022.

Evo stvarno ne znam ni ne kuzim razmisljanja mladjih ljudi ali nakon prvog spota " ajde da se mazimo " i proglasenja kraljicom celulita nakon toga tesko je povjerovati u bilo kakav uspon ove osobe. Pogotovo jer su u to doba stvarne lokalne dive tipa. Cetinic, Kondja, Sverko ili.nadolazeca Blagdan bez konkurencije drmale scenom. Doduse mladje konkurencije je i bilo , pogotovo Ljilja Nikolovska ali dragovic nikad nije bila ni blizu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije