Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Dora Fišter Toš u Ptuju rodila drugo dijete, kćer Juliju

– Nikad sebe nisam zamišljala u ovom svjetlu, nisam sanjala o životu na selu, ali život me nagradio i sretna sam. Način života koji živimo obogatio je mene i moje dijete, a nadam se da će tako biti i s drugim koje je došlo na svijet.
31. svibnja 2011. u 18:30 2 komentara 284 prikaza
dora
Foto: Andrej Kreutz/Pixsell

– Cure su divne, baš je sve onako kako treba biti – rekla nam je 32-godišnja zagrebačka glumica Dora Fišter Toš koja je prošlog tjedna u Ptuju rodila drugo dijete, kćer Juliju.

Zvijezda serijala ‘'Odmori se, zaslužio si'’ i ‘'Dnevnik plavuše'’ nakon porođaja povukla se u izolaciju na svoje slovensko imanje u blizini Ptuja, gdje protekle tri godine živi s pet godina starijim suprugom, slovenskim glumcem Tadejem Tošom i trogodišnjom kćerkicom Evom koja je bila posebno uzbuđena kad je njezina sestra stigla kući.

– Nikad sebe nisam zamišljala u ovom svjetlu, nisam sanjala o životu na selu, ali život me nagradio i sretna sam. Način života koji živimo obogatio je mene i moje dijete, a nadam se da će tako biti i s drugim koje je došlo na svijet. Drago mi je što Eva više neće odrastati sama, dobila je odlično društvo – rekla nam je Dora.

Plazma keksi
PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH
Predsjednik Europske nogometne federacije podržao važan projekt u Hrvatskoj
Bambi
DRUŠTVENA SOLIDARNOST
Jedna od najvažnijih regionalnih konditorskih tvrtki ugradila je društveno poslovanje u svoju poslovnu filozofiju
  • billybull:

    tko je rodio? koga? gdje? pa kaj onda?

  • Karla:

    Odlično, Dora! Čestitke!!! Dobar primjer kako se ni obitelj niti proširivanje obitelji ne smije ni ne mora podrediti uspješnoj karijeri. Ta uspješna glumica ima 32 godine i dvoje djece s kojima živi na selu. Nažalost, neke naše filmske \"dive\" i ... prikaži još! pjevačke \"zvijezde\" obitelj i porod ostavljaju za 40-te i onda se čude kad ustanove da je kasno za to. Vrijeme se ne može zaustaviti niti vratiti unatrag!