Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova drama

Donald Trump napao princa Harryja: 'Izdao je kraljicu'

Donald Trump
Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS/PIXSELL
1/33
27.02.2024.
u 22:00

Bivši američki predsjednik Donald Trump napao je princa Harryja i isprozivao ga kako je izdao pokojnu kraljicu Elizabetu II.

Bivši američki predsjednik i političar Donald Trump već nekoliko puta jasno je istaknuo da nije obožavatelj Sussexa, a sada se ponovno obrušio na princa Harryja. Naime, riječ je o vizi koja je odnedavno na popisu želja princa Harryja. - Izdao je kraljicu. To je neoprostivo - kazao je Donald Trump komentirajući nedavno ponašanje Harryja i Meghan Markle. Naime, odnedavno su Harry i Meghan ponovno počeli koristiti svoje prezime Sussex te su otkupili web domenu 'sussex.com' na kojoj se odsad mogu i službeno čitati najnovije vijesti o djelovanju i angažmanima ovog popularnog para. Iako još nije poznato što točno planiraju postići tim potezom, pokojna kraljica Elizabeta II. 2020. godine im je zabranila korištenje kraljevskog statusa za komercijalnu dobit. 

- Američko državljanstvo je misao koja mi je pala na pamet, ali sigurno nije nešto što mi je trenutno prioritet - rekao je princ Harry u nedavnom intervjuu za TV emisiju 'Good Morning America', a sada je jasno kako će Trump, ako postane ponovno predsjednik i dobije nove predstojeće izbore sigurno i odbiti njegov zahtjev. 

VEZANI ČLANCI: 

 

Donald Trump
1/12

Trump je rekao i kakvo mišljenje ima o Meghan Markle koje je istaknu prošlog rujna 2023. godine. - Nije mi se sviđalo kako se ponašala prema kraljici - priznao je Trump. Objasnio je kako se on s poštovanjem ophodio prema kraljici, za razliku od unuka joj Harryja i njegove supruge Meghan koji su se prema Trumpovu mišljenju odnosili s velikim nepoštovanjem. 

VIDEO: Severina i Let 3 u Močvari

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije