Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez traga

Glumac traži pomoć: Nestao mi je 16-godišnji sin

Foto: PA/Pixsell
1/2
28.06.2017.
u 11:59

Zvijezda serija "Sinovi anarhije", "Vikinzi" i "Gotham" Donal Logue objavio je da mu je sin Jade nestao u Brooklynu u ponedjeljak

Glumac Donal Logue na društvenoj mreži Twitter pozvao je sve da mu pomognu pronaći njegova 16-godišnjeg sina Jadea koji je nestao.

U objavi je napisao da je Jade nestao u ponedjeljak u Brooklynu i da je u trenutku nestanka na sebi imao maslinasto-zelenu jaknu. Policija u New Yorku časopisu People potvrdila je da se Jade vodi kao nestala osoba, a od trenutka kada je u ponedjeljak objavio informaciju da mu je sin nestao, Logue kasnije nije podijelio nijednu informaciju o sinu. 

Loguea smo gledali u seriji "Gotham", "Vikinzi" i "Sinovi anarhije", a informaciju o nestanku Donalova sina na svojim društvenim mrežama podijelili su i brojni kolege glumci i redatelji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije