Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga

Poznati glumac očajan, već tjedan dana ne zna gdje mu je kći

Foto: PA/Pixsell
1/2
03.07.2017.
u 21:25

Donal Logue napisao je post koji je objavio na svojim društvenim mrežama i u kojem moli Jade da se vrati kući, a osobi koja je možda drži negdje savjetuje da mu pusti kći.

Zvijezda serija "Sinovi anarhije", "Vikinzi" i "Gotham"  glumac Donal Logue još uvijek moli obožavatelje za pomoć jer ni nakon tjedan dana nije pronašao kći Jade koja je nestala u Brooklynu.

Na Twitteru je opet napisao post u kojem moli sve da mu pomognu u potrazi za kćeri. 

- Ovo je moja kći, Jade. Ovo mi je jedna od njenih najdražih fotografija koja je snimljena u jedno sretnije vrijeme. Volim sve ljude i upoznao sam ih milijun, ali iskreno (sada sam malo pristran), nikada nisam upoznao ljubaznije, nevinije i toplije dijete od Jade i mislim da je to sada netko iskoristio. Želimo da se vratiš kući. Tko god zna gdje je ili je možda s njom - očito je da je ovo postalo ozbiljno i ludo. U sve je uključena i policija iz New Yorka i FBI-a. Možda ste imali dobre namjere da joj pomognete, ali siguran sam da ste shvatili da je ova situacija ozbiljnija nego što se mogli predvidjeti. Razumijem i to je u redu, ali pustite je da dođe kući. Omogućite joj da stupi u kontakt s mamom Kasey ili sa mnomi primit ćemo je u zagrljaj bez ikakvih pitanja - napisao je glumac u objavi na Twitteru i Facebooku. 

Jade je transrodna osoba i rodila se kao Arlo.

 

 

 

 

Komentara 2

SA
sampras
22:22 03.07.2017.

"Jade je transrodna osoba i rodila se kao Arlo." mda. imamo psiho-robot. vjerojatnost otmice dva promila.

LI
liliZG
12:20 05.07.2017.

daj te se odlučite kaj je , sin ili kći, ili nešto treće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije