Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretne vijesti

Domagoj Duvnjak u tajnosti dobio drugog sina, s pratiteljima podijelio preslatku fotografiju

Foto: Instagram screenshot
1/11
26.09.2022.
u 12:46

Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj vjenčali su se u listopadu 2019. godine, a i to je događanje održano u tajnosti.

Hrvatski rukometaš, kapetan reprezentacije, Domagoj Duvnjak (34) podijelio je s pratiteljima da je dobio drugog sina. Inače, Duvnjak svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti stoga ne čudi da je i ovo iščekivanje držao samo u krugu obitelji. 

"22.09.2022. Jure", napisao je na Instagramu uz fotografiju na kojoj njegov stariji sin, dvogodišnji Šime za ruku drži mlađeg brata Juru.

Objavio je dvije fotografije, a na drugoj se vidi otisak stopala novorođene bebe. A podsjetimo, na isti je način objavio i Šimino rođenje 14. svibnja 2020. godine. 

Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj vjenčali su se u listopadu 2019. godine, a i to je događanje održano u tajnosti. Sretni par upoznao se još tijekom srednje škole u Đakovu, a Duvnjaka su prijateljice savjetovale da bolje upozna Luciju. Čini se kako je to bila ispravna odluka jer se par vrlo brzo zaljubio, a od tada su izdržali mnoge kušnje, primjerice kada se naš rukometaš preselio tijekom srednje škole kako bi radio na svojoj karijeri u ovom sportu.

Nakon mature, Lucija je stigla za njim u Zagreb gdje je ona studirala socijalni rad. Duvnjak se potom morao preseliti u Hamburg zbog karijere, a Lucija je i tamo išla za njim i prebacila svoj studij. Nije ni čudo da rukometaš često ističe kako je ona najzaslužnija za njegovu karijeru. 

I Lucija se voli držati dalje od očiju javnosti, a jedino kada je imamo prilike vidjeti je kada ju Domagoj objavi na svom Instagram profilu. 

VIDEO>>Charlesov nekadašnji suradnik otkrio kako izgleda njegov prosječan dan: Kralj nikad ne ruča i ne voli biti dugo u zatvorenom

Ključne riječi

Komentara 1

PO
poluvodič
13:52 26.09.2022.

u tajnosti dobio sina? Što to uopće znači...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije