Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Domaćica Željka pripremila češki specijalitet, gosti nisu bili oduševljeni: 'Nije mi se svidjelo'

Kad su stigli, Željka je goste ponudila šljivovicom i likerom od aronije, a gosti su pohvalili izgled domaćice i dekoraciju stola.
11. listopada 2021. u 21:30 1 komentara 1814 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/3

Počeo je slavonski tjedan u 'Večeri za 5 na selu', a prva domaćica bila je zastupnica u osiguranju Željka, koja je goste dočekala u naselju Bebrina te im pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Bramboraki, glavnog jela Laganini i deserta Pogled ispod obrva. Rolada od krumpira za predjelo prošla je dobro, ali ne bez prigovora, što se nastavilo i tijekom glavnog jela - umak nikoga nije oduševio. Desert je svima bio dobar, ali opet, ništa posebno. „Klasika naših krajeva, dosta poznat kolač svima“, rekla je Agica. Naposljetku Željka nije dobila loše ocjene i osvojila je 32 boda.

 Nova se ekipa okupila u kombiju, dobro raspoloženi jedva su čekali probati jela koja im je večerašnja domaćica pripremila. Kad su stigli, Željka je goste ponudila šljivovicom i likerom od aronije, a gosti su pohvalili izgled domaćice i dekoraciju stola. 
Domaćica je za predjelo poslužila češki specijalitet - roladu od krumpira s ljutim ajvarom i vrhnjem. „To sam prvi put jela i nije mi se baš svidjelo“, rekla je Vanesa, a Stanislavu je to bila zanimljiva kombinacija iako mu je kobasica koju je domaćica poslužila uz roladu bila malo jaka. „Bilo mi je vrh vrhova, samo mali komadi“, komentirala je Agica. 

 | Autor : RTL Foto: RTL Pohana piletina, zelje s krpicama i umak od kajmaka i hrena bili su posluženi za glavno jelo, a Agica je komentirala kako joj se činilo da na tanjuru ima malo mesa, a kad joj je domaćica ponudila još, ipak nije uzela. „Okusi su u redu, sve paše, samo je bilo previše kombinacija - meso i krpice bili su dovoljni“, nastavila je, a isto je mislila i Zdravka. 

Za desert je domaćica poslužila roladu s bananama naziva Pogled ispod obrva, a Stanislav je komentirao kako mu kolač više izgleda kao Pogled ispod brkova. „Desert i nije baš nešto izgledom, ali bilo je jako fino“, rekla je Vanesa, a i Zdravki je bio dobar, ukusan i fino pripremljen. „Standard, klasika“, zaključio je Stanislav, koji nije do kraja pojeo kolač. 

Poslije darova za goste, stigao je bend Nikad dosta i svi su se opustili uz tamburaše. Za Željkinu večeru Vanesa je dala ocjenu sedam zato što joj se nisu svidjele rolade za predjelo, Stanislav i Agica dali su ocjenu osam - Agici je u glavnom jelu bilo previše svega, a Stanislavu previše mliječnih proizvoda i zasitno dok je Zdravka dala devetku zato što ne voli kupus iako je prije govorila da ga voli.

Sutra kuha Stanislav, a kakva će iznenađenja pripremiti svojim gostima - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u. 

 | Autor : RTL Foto: RTL

VIDEO Sanja Doležal otkrila tajnu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

Teško razdoblje Tajči se oprostila od svekra emotivnom objavom: "Počivao u miru, volimo te" Troškovi su bili veliki James Bond u prvom vikendu prikazivanja ozbiljno je podbacio i zarada je manja od očekivane Iskreno o privatnim i poslovnim planovima Antonija Blaće: Imam jednu neostvarenu želju i nadam se da ću je s bliskim ljudima ispuniti za svog život

 

BOLJE TO NEGO PAUK
VIDEO Dvojac iz Zagreba oduševio Hrvatsku: Zasmetao im auto na putu, pa ga se 'kreativno riješili'
PVMax
Sunce na vašem krovu
Projekt PVMax – REGEA priprema investicijski val u sunčane elektrane
  • Važna obavijest

    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NadaSZ:

    Željka se stvarno potrudila , sve je uskladila i bojama. Oduševio me je specijalitet od krumpira. Početak ovog tjedna obećava zanimljivu emisiju.