Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško razdoblje

Tajči se oprostila od svekra emotivnom objavom: "Počivao u miru, volimo te"

Foto: Eli Greis
1/6
11.10.2021.
u 16:37

Pjevačica ponovno proživljava teške trenutke, a za mjesec dana obilježit će i četiri godine otkako je preminuo njezin suprug Matthew Shane Cameron s kojim je u braku bila 18 godina i zajedno su dobili trojicu sinova, a nedavno je emotivnom objavom obilježila i suprugov 51. rođendan.

Tatjana Cameron Tajči,nekoć velika domaća zvijezda koja je na vrhuncu slave ostavila je domovinu i sreću potražila u Americi gdje živi s trojicom sinova na društvenim je mrežama podijelila fotografije Ganea Camerona koji je preminuo. Uz tužnu objavu je kratko napisala: "Počivao u miru naš indijanski djede Gane Cameron. Volimo te!", a ispod objave nanizali su se brojni izrazi sućuti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)

Pjevačica ponovno proživljava teške trenutke, a za mjesec dana obilježit će i četiri godine otkako je preminuo njezin suprug Matthew Shane Cameron s kojim je u braku bila 18 godina i zajedno su dobili trojicu sinova, a nedavno je emotivnom objavom obilježila i suprugov 51. rođendan.

-Matthew bi danas imao 51 godinu. Bio je hrabar, pustolovan, smiješan, brižan, pun ljubavi, ljubazan, uvijek je mislio na druge, a povrh svega bio je najveći tata na svijetu. Volio je povezivati ljude, organizirati turneje po udaljenim malim gradovima diljem Amerike. Stoga je potpuno normalno što smo na današnji dan bili u Anacondi u Montani gdje sutra započinjemo našu koncertnu turneju. I da smo svratili u Wall Drug, SD (volio ga je i posjetili smo ga nekoliko puta na našim turnejama)- napisala je tada.

Matthew je preminuo 2017. godine nakon višemjesečne borbe s rakom pluća, a pjevačica mu je bila najveća potpora. Iako je prije nekoliko godina priznala da su ona i suprug bili razdvojeni , nisu se rastali već su odlučili ljubavi dati novu priliku, a kada je preminuo  otkrila je da je obitelj ostavio na "dobrom emotivnom mjestu".

Tajči i Matthew zajedno su dobili trojicu sinova, Evana, Blaisea i Dantea koji je nedavno proslavio 21. rođendan, a dvije godine nakon smrti supruga Tajči je sreću pronašla s američkim glazbenikom Davidom Langleyem.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije