Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije primijetio prstenje

Domaći glumački par u potpunoj tajnosti uplovio u bračnu luku: 'Vjenčanje smo organizirali prije pandemije'

Zagreb: Domjenak nakon premijere predstave"Genijalna prijateljica" u HNK-u
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
06.04.2022.
u 14:45

Na nedavnoj premijeri kazališne predstave 'Povijest pčela' okupila se krema zagrebačkog HNK-a, a među njima i bračni par, a tek su rijetki primijetili vjenčano prstenje.

Domaći glumački par Luka Dragić i Ivana Boban uplovili su u bračnu luku u potpunoj tajnosti, otkrio je sam glumac. Naime, kako je ispričao za Story, vjenčali su se prije pandemije u intimnoj atmosferi. 

"Mogu potvrditi da smo se vjenčali. Vjenčanje smo organizirali prije pandemije i bilo je intimnije. Inače, nemam običaj komentirati takve stvari", poručio je kratko. 

30.12.2021., HNK, Zagreb - Dramski ansambl Hrvatskog narodnog kazalista u Zagrebu premijerno izveo predstavu "Genijalna prijateljica" po romanu Elene Ferrante u reziji Marine Pejnovic. Domjenak nakon predstave. Ivana Boban, Luka Dragic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, ilustracija

Inače, na nedavnoj premijeri kazališne predstave 'Povijest pčela' okupila se krema zagrebačkog HNK-a, a među njima i bračni par, a tek su rijetki primijetili vjenčano prstenje. 

Luka i Ivana potvrdili su svoju ljubav još 2017. godine kada je Ivana priznala da je sretna i ispunjena s glumcem koji je od nje mlađi osam godina. Ivana je inače javnosti poznata i po ulozi u domaćoj seriji 'Ne daj se, Nina'. Oboje su imali brojne televizijske uloge, a dobitnici su i prestižnih glumačkih nagrada.

VIDEO>>Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

Komentara 5

CR
credo
16:05 06.04.2022.

Kao mama i sin 😂

DU
Deleted user
16:49 06.04.2022.

Ja mislio slika mamice i sinceka, kad ono piše uplovili u brak 🤭

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:42 06.04.2022.

Znam da je 8 godina starija od njega, ali izgleda kao da je 18.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije