Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žanamari Perčić

Domaća pjevačica o problemima u braku: 'Nemam volje za negativnu energiju'

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/32
04.02.2024.
u 09:00

Domaća pjevačica Žanamari Perčić posljednjih je mjeseci na tapeti domaćih medija te navodima da ima problema u braku. Otkrila je kako se osjeća.

O braku domaće pjevačice Žanamari Perčić ne stišavaju se glasine kako je već odavno došao kraj. Ona je pak poznata kao velika zaljubljenica u svoje obline pa ih tako vjerno pokazuje i na društvenoj mreži Instagram, a osim toga, često je znala objavljivati i fotografije sa suprugom Mariom Perčićem, umjetničkog imena Joshua Macks. Zajedničke fotografije već odavno su nestale s njezina profila, a razlog tome navela je da se žele oboje odmoriti od društvenih mreža. Godine 2015. na svijet je donijela njihovu kćerkicu Gabrielu, a rodila ju je u Splitu u 33. godini.

Za IN magazin prokomentirala je zašto ne želi prokomentirati svoj brak i otkriti je li istina da je njemu došao kraj. - S obzirom na to da ti neki beskrupulozni novinari uopće ne idu za tim što je zaista istina pa onda to tek objave, nego objavljuju ovako glavom bez obzira, ne idu za tim da iza mene nisam samo ja. Znači, nije samo da ću ja patiti u životu zbog nekakvih napisa na internetu, nego imam i dijete koje će danas-sutra čitati to, a dijete kod kuće ima sve normalno i sad dođe netko u školi i doslovno je bullying što se toga tiče. Stoga hvala novinarima, meni je super, ali sa svojim djetetom moram jako puno razgovarati zbog njih - kazala je na predstavljanju novog modnog projekta pa dodala: 

- Ja nisam mogla vjerovati kakve sam stvari i neistine vidjela i pročitala o sebi i tom svom odnosu, imam osjećaj da i kad kažem nešto pozitivno, to se pretvori u negativno. Tako da sam o tome odlučila šutjeti, ali moja šutnja ne znači da nemam što reći – mogu ja mnogo toga reći, ali nemam volje za negativnu energiju, pa ću ja radije malo šutjeti. Ova pjesma i ovaj spot svojevrstan su odgovor – dobar tim jednom, dobar tim zauvijek - pokušala je objasniti atraktivna brineta. 

 

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI: 

 

Njezin suprug Mario nedavno je objavio novu pjesmu svoje supruge naziva Krugovi, a nekima su pažnju privukli stihovi: - Ma zar vam nije jasno da ne želim to, pod kim ja vrištim glasno, s kime gubim tlo pod nogama, to je moja stvar - glase stihovi. Njegovu je objavu prokomentirala: - "Hahaha, lijepo". 

Podsjetimo, kraje srpnja prošle 2023. godine počele su glasine o problemima u njihovu braku. Pratitelji su primijetili kako je Žanamari obrisala sve fotografije sa suprugom s Instagrama, a ranije ga je često znala dijeliti na društvenoj mreži. - Gdje je nestao Mario? - zabrinuto su pitali njezini pratitelji, a ubrzo nakon Žanamari je objavila citat koji su mnogi povezali s problemima u braku s Mariom. - Budite s onom osobom koja vam kada izlazite van kaže da se čuvate, a ne bude ljuta zbog toga. Partnerstvo, a ne vlasništvo - objavila je brineta na Instagramu. 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

 

Komentara 2

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
10:02 04.02.2024.

Jadni su oni koji zaviruju u tuđe živote i intimu, a još su gori oni koji sami od toga prave spektakl!

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
09:11 05.02.2024.

Kada njoj odgovara sve je na izvolte, a kada se netko pita ovo, e onda ipak ne može. Daj se odluči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije