Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavno ljeto

Pogledajte kako su se Marija Borić i Enes Vejzović snašli u ulozi turista u svom gradu

Pan
Foto: Domagoj Kunić
1/9
23.06.2015.
u 13:08

Marija Borić i Enes Vejzović te nogometaši Slaven Belupa Mateas Delić, Mario Gregurina i Vedran Purić u pauzi od svojih proba i treninga u svojim rodnim gradovima, na opće oduševljenje ostalih sugrađana, postali su turisti

Budući da PAN pivo uvijek nudi osvježavajući i nov pogled na život, uz njega sve, pa i ljeto u vlastitom gradu u tren oka može postati zabavno. Jer ljeto nije samo godišnji odmor, putovanje na neku od morskih destinacija i izležavanje na plaži. Ljeto je toplo, dugo i veselo i u vašem gradu, ako se dobro zabavljate i družite s dragim ljudima.

A upravo su to ovih dana otkrili i potvrdili i popularni glumci Marija Borić i Enes Vejzović te nogometaši Slaven Belupa Mateas Delić, Mario Gregurina i Vedran Purić koji su u pauzi od svojih proba i treninga u svojim rodnim gradovima, na opće oduševljenje ostalih sugrađana, postali turisti.

Pa je tako Enes Vejzović posjetio neke od najprepoznatljivijih turističkih atrakcija u svom rodnom Zagrebu: uz PAN pivo „pridržao“ je veliki neboder na zagrebačkom glavom trgu i „popio je pivo“ s čuvenim piscima Augustom Šenoom i Antunom Gustavom Matošem te legendarnom zagrebačkom kumicom na Dolcu.

Marija Borić posjetila je pak rodne Stubičke Toplice, dok su u Koprivnici turisti na jedan dan postali igrači Slaven Belupa.

Sve ih je nadahnuo najnoviji tv spot za PAN pivo, u kojemu glavni protagonisti Ivan Ožegović i Jernej Čampelja na čelu s Janom Kerekešem također postaju turisti u vlastitom gradu. Ovaj ljetni dan pun zabave i dobrog druženja ostat će im svima u lijepom sjećanju jer upravo su to trenuci koji otvaraju drugu, noviju perspektivu na stvari oko nas. Trenuci u kojima se pokrećemo i s onim što posjedujemo, sami stvaramo nove, inspirativne priče koje ćemo pamtiti čitav život.

Pan pivo poziva sve da se priključe velikom nagradnom natječaju. Od danas, putem Pan Facebook stranice svi mogu poslati svoje turističke fotografije s Pan pivom putem Facebook aplikacije na njihovoj fan stranici.

Pridružite se ekipi i barem na jedan dan postanite turist u svojem gradu!

>>Pivarski majstori Carlsberga razvili novo hrvatsko pivo Zlatni Pan

>>Poznati na tribinama uz osvježenje – pivo Pan Ice Fever

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije