Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na moru

Domaća glumica skinula se na plaži i pozirala u toplesu, fanovi očarani ljepotom

Foto: instagram
1/8
29.07.2021.
u 13:17

Naime, na jednoj je pozirala na plaži leđima okrenuta kameri, a na sebi nije imala kupaći. Na glavi je imala samo maramu i sunčane naočale, a obožavatelji su ostali oduševljeni njezinom ljepotom.

Glumica Lucia Glavich Mandarić (28) jedna je od brojnih poznatih Hrvatica koje su se zaputile na odmor u ovim ljetnim danima, a njezina destinacija je otok Zlarin pokraj Šibenika. Glumicu javnost najbolje poznaje iz humorističnih serija na Novoj TV ''Na granici'' i ''Dar Mar''. 

Mlada glumica jednom je fotkom raspametila obožavatelje. Naime, na jednoj je pozirala na plaži leđima okrenuta kameri, a na sebi nije imala kupaći. Na glavi je imala samo maramu i sunčane naočale, a obožavatelji su ostali oduševljeni njezinom ljepotom. 

Foto: Instagram

"Morska vila", "Prekrasna", "Predivna si", "Lipa", pisali su joj oduševljeni pratitelji. 

Inače, Lucia je za DNEVNIK.hr nedavno otkrila da liniju održava redovitim treninzima, ali i da joj je od toga da zadovoljava neke tuđe standarde ljepote puno bitnije da se osjeća dobro u vlastitoj koži.

"'U zdravom tijelu, zdrav duh', i to je zaista tako. Najbolje se osjećam kada sam u pokretu. Ako previše vremena provedem u zatvorenom, ne krećući se, postajem nervozna, a kada sam nervozna, nisam dobra ni za sebe ni za ljude oko sebe", priznala je mlada Zagrepčanka koja, uz treninge, s prijateljima jednom tjedno igra badminton, a vikendi su joj rezervirani za izlete u prirodu ili za odbojku na Jarunu.

VIDEO>>Brkovi su promovirali svoj prvi LP

Ključne riječi

Komentara 6

NO
NoviCovjek
14:48 29.07.2021.

Stvarno seksualizirate priče koje nisu takve... Wooow gola leđa... Ima toliko haljina sa golim leđima pa šta..

SN
sasa.novak.58
14:22 29.07.2021.

Šteta što nisam fan, sad bih bio očaran ljepotom.

TO
TORQUEMADA
14:29 29.07.2021.

Zar vi stvarno nemate vijesti ili vam je cenzura posrkala mozak?! Pa kakve su to vijesti?! Pet celebrityja je oduševilo ne znam čime na društvenim mrežama, a vi se spuštate toliko nisko da to prezentirate kao vijest?! A kako bi bilo da malo pišete o prosvjedima u Francuskoj, o geopolitičkoj stvarnosti u međunarodnim odnosima, o doista bitnim stvarima? Puna nam je kapa razmaženih kvazizvjezdica koje vam valjda plaćaju da bi o njima pisali, u protivnom ne bi imale život niti smisao udisanja zraka jer je to vršni napor koji su u stanju poduzeti s ono malo mozga što ga imaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije