Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša godina

Domaća glumica: 'Poludjet ćemo od psihičkih problema uzrokovanih egzistencijalnim pitanjima'

Foto: Instagram
1/7
14.11.2020.
u 09:00

Lana Gojak Bajt domaćoj publici postala je poznata zahvaljujući ulozi bucke iz serije "Ne daj se Nina" koja je naša verzija popularne "Ružne Betty".

Hrvatska glumica Lana Gojak podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama koliko joj je loša ova godina. 

"Ova 2020 godina se definitivno najela ludih gljiva. Čini mi se da su brojni političari & stožeri na tom domjenku isto degustirali. Mi koji nismo poludjeli od gljiva, poludjet ćemo od psihičkih problema uzrokovanih egzistencijalnim pitanjima dok se poglavice ove zemlje svađaju kao moja sestra i ja dok smo bile u pelenama. I tak.. kakvog ste vi stanja danas?", napisala je Lana na Instagramu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Lana Gojak Bajt domaćoj publici postala je poznata zahvaljujući ulozi bucke iz serije "Ne daj se Nina" koja je naša verzija popularne "Ružne Betty". Lana je u seriji tumačila lik glavne junakinje, a od serije je prošlo više od deset godina.

Od uloge Nine, koju je dobila prije deset godina, odmah nakon završetka faksa, Lana je poprilično stesala svoju figuru, a prije nego što je došla do težine koju želi, prošla je dug put pronalaska idealnog načina za skidanje kilograma.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:45 14.11.2020.

Idite u Irsku kao i svi koji traže posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije