Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelji

Domaća glumica otkrila nepoznati detalj iz ljubavnog života: Zaljubili smo se i odljubili za dvije godine

Foto: instagram
1/9
16.08.2023.
u 17:55

Petra Kurtela se prisjetila svoje ljubavi s rumunjskim redateljem Andreiem kojeg je upoznala u Sarajevu te su bili u vezi dvije godine...

Glumica Petra Kurtela odlučila je s pratiteljima na Instagramu podijeliti jednu crticu iz svog ljubavnog života koju dosad nije u javnosti dijelila. Otkrila je kako je u Sarajevu prije 13 godina upoznala rumunjskog redatelja i scenarista u kojeg se zaljubila...

- Nisam vam ispričala priču o Andreiu… Upoznali smo se jednog sarajevskog jutra u busu koji nas je vozio u dom Bjelave, gdje smo te davne 2010. godine bili smješteni kao predstavnici svojih zemalja na talent kampusu, on kao rumunjski redatelj/scenarist, ja kao glumica. Među polaznicima se tada pokrenula rasprava o filmu koji smo sinoć gledali na festivalu. Svi su bili revoltirani, zgroženi, neki su komentirali kako su čak izašli s projekcije. Meni se film strašno svidio pa sam se okrenula s prvog sjedišta i snažno krenula u njegovu obranu. Pola busa protiv, ja za. Debata je kratko trajala kad je sa sjedala preko puta netko suzdržano i mirno progovorio: “I think it was awesome. I even bought a DVD from the director”. Pogledi su nam se sreli, usne razvukle u osmijeh, a ja sam znala da sam upoznala svojeg čovjeka - ispričala je na početku svoje objave Petra te je objavila nekoliko zajedničkih fotografija s Andreijem te je otkrila kako je izgledala njihova veza i kako su i nakon prekida ostali prijatelji.

VEZANI ČLANCI

- Naša kasnija dopisivanja bila su tren poezija, tren sitcom. S tobom je sve rolercoaster - jednom je rekao, a s njim je sve uvijek bilo izvor kreativnosti, mjesto autentičnosti, slobode i poleta. Zaljubili smo se, za dvije godine odljubili. Ali ja i dalje imam privilegiju viriti u sve njegove scenarije, davati sugestije, pregledavati snimke s castinga, s bilježnicom i olovkom u ruci gledati prve cutove montaže, sudjelovati na snimanju. I dalje zajedno putujemo Europom kad god možemo, na premijere njegovih filmova ili čisto iz gušta. Ovo nam je treći zajednički posjet Sarajevu. Tu gdje je počelo naše veliko prijateljstvo, Andrei sutra ima premijeru svojeg prvog dugometražnog filma! I ti je imaš - kaže mi, jer mi je nakon mjeseci mojih upita imam li glavnu ulogu, dao malu ulogu u kojoj nije bilo potrebno znanje rumunjskog jezika. Da skratim, ponosna sam do neba i presretna što su mi SFF, ovaj grad i Talent campus omogućili da upoznam svojeg zauvijek brainmatea. - napisala je Petra na Instagramu.

S dugogodišnjim dečkom Igorom Banovićem glumica ima sina Relju, a kada je sudjelovala u showu "Ples sa zvijezdama" njezin partner je ispričao kako je zaiskrilo među njima. 
- Petra i ja počeli smo iznenadno, na prvi pogled nas je steplo - rekao je tada Igor pred kamerama "Plesa sa zvijezdama". 

- Kao da sam vidjela sunce, iako je on izgledao presmiješno u tom trenutku. Igor je organiziran tip, on živi u tablicama, a ja ne znam što tablica jest - priznala je tada Petra.

VIDEO Nakon što je objavila da će uzeti odmor od društvenih mreža, Ella se ponovno javila: Idem u komu

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
19:37 16.08.2023.

koje dotična riječi upotrebljava, uopće ih nema u hrvatskom standardnom jeziku ali bitno je da se vidi kak je ona multi kulti i cool, koja malograđanština

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije