Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj serije

Doktor House u posljednoj epizodi lažirao svoju smrt

Hugh Laurie
Pixsell
22.05.2012.
u 16:30

U kaotičnoj završnici ciničnom doktoru prijatelj Wilson povjeri kako boluje od raka te mu je preostalo pet mjeseci života.

U Americi je jučer prikazana posljednja epizoda serije "Dr. House" i gledatelje je uspjela do posljednje sekunde držati u velikoj neizvjesnosti. U završnoj epizodi naslova "Svi umiru" cinik Gregory House kojeg glumi Hugh Laurie u zapaljenim skladištu kroz razgovor s mrtvima i živima pretresa svoj privatni život i karijeru i prisjeća se pogrešnih  odluka koje su imale kobne posljedice. U jednom trenutku izgubi svijest i spasioci ga mrtvog iznose iz skladišta.

Na pogreb dolaze svi njegovi suradnici, a Houseov najbolji prijatelj, onkolog James Wilson (Robert Sean Leonard) čitajući govor dobije SMS-poruku: "Šuti, idiote". Nakon ove poruke nije se previše iznenadio kada je prijatelja zatekao na stubištu ispred svoje zgrade. House mu je objasnio da je lažirao smrt, a Wilson mu povjeri kako mu je preostalo još pet mjeseci života jer ima rak. U završnoj sceni Wilson i House odlaze na svojim motorima dok u pozadini svira pjesma "Enjoy yourself, it's later than you think".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije