Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''vampirski tretman''

Dok Vladimir Putin vodi rat njegova kći podvrgava se tretmanima čija je cijena 38.0000: ''Isti otac''

Foto: Kolaž/ Bernadett Szabo/Reuters/Pixell/ Profimedia
1/9
26.05.2022.
u 11:22

Katerina je navodno otputovala u München kako bi se podvrgnula tretmanu ''vampirskog zatezanja'' koji vole i brojne svjetske zvijezde poput Kim Kardashian. Njemački Bild piše kako su joj prvo izvadili krv, potom je obradili i zatim ponovno ubrizgali u lice.

Kći Vladimira Putina, Katerina Tikhonova (35) podvrgnula se tretmanima zatezanja lica dok njezin otac vodi rat u Ukrajini, piše Daily Mail.

Katerina je navodno otputovala u München kako bi se podvrgnula tretmanu ''vampirskog zatezanja'' koji vole i brojne svjetske zvijezde poput Kim Kardashian. Njemački Bild piše kako su joj prvo izvadili krv, potom je obradili i zatim ponovno ubrizgali u lice.

Cijena ovog tretmana je oko 38.000 kuna, a također je primila i botoks te injekcije hijaluronske kiseline kako bi uklonila bore oko usana i na čelu.

Inače, Katerina nije jedina u obitelji koja uživa u tretmanima. Njezin otac, ali i navodna ljubavnica, ruska gimnastičarka Alina Kabajeva također obožavaju tretmane botoksom.

''Baš kao njezin otac'', "Putinova kći potrošila je tisuće eura na bizaran beauty tretman. Želi li ona, baš kao i njezin tata, biti mlađa i živjeti zauvijek?", komentirali su navode Rusi.

Foto: Profimedia
"Dok je njezin otac toliko zaštitnički nastrojen prema svom biološkom materijalu da čak nosi osobni WC sa sobom gdje god da ide, njegova neozbiljna kći Katerina Tikhonova potratila je vrijedan genetski biomaterijal... Navodno se podvrgnula tretmanu vampirskog zatezanja lica. Ali cijena nije toliko važna koliko činjenica da se sada ispostavilo da NATO ima Putinov biomaterijal i DNK... Zastrašujuće je i samo pomisliti što bi mogli napraviti s tim. Možda su ga već obrađivali u svojim biolaboratorijima..."- stoji na kanalu Ultro Fevralja na Telegramu.

Također, strani mediji navode kako je Katerina često putovala na relaciji Moskva-  München kako bi se viđala s novim dečkom, baletanom Igorom Zelenskim (52) koji je donedavno vodio Bavarski državni balet, no izbačen je nakon što je odbio osuditi invaziju na Ukrajinu.

Podsjetimo, prije veze s baletanom, Katerina je bila u braku s ruskim milijarderom Kirilom Šamalovim (40). Kiril je s Katarinom u braku bio od 2013. do 2018. godine, a vjenčanjem je stekao velike udjele u naftnom i petrokemijskom divu Sibur. Radio je i kao ekonomski savjetnik za rusku vladu. 

Nakon braka s Katarinom bio je s londonskom investitoricom Žanom Volkovom (44). Prošle godine navodno se u tajnosti održala njihova brakorazvodna parnica u Moskvi. Njegova nova odabranica Anastazija Zadorina  osnivačica je brenda anastaiA Zadorina i ZASPORT koji zastupa ruske olimpijce, a dizajnirala je i propagandne majice koje su podržale rusku invaziju na Ukrajinu s natpisom: ''Topol se ne boji sankcija''.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Komentara 5

DE
deroko_
12:30 26.05.2022.

I šta ćemo sad?????

TS
Tu_sam
14:02 26.05.2022.

Ajde da nam malo pisete kakve trentmane rade dijeca od europskih politicara ili za tako nesto trebate suglasnost od njihovih roditelja.

IV
IvicaKerempuh
13:47 26.05.2022.

Koji je to iznos 38.0000?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije