Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆA U OČIMA

Dok trudna Severina radi, zaručnik Milan zabavlja se na Hvaru

milan popovic (1)
Foto: pixsell
1/10
05.08.2011.
u 18:00

Pjevačica se vratila na obalu zbog koncerta u Haciendi. Dok čeka njezin povratak na jahtu, srpski poduzetnik usidrio se na Hvaru gdje dane provodi s društvom

Trudna sam s muškarcem kojeg obožavam i mislim da nikad nisam bila sretnija. Svi dogovoreni termini koncerata stoje. Jedino što će pjevačica imati nove plesne korake: samo ću se ljuljati lijevo i desno. .. – izjavila je Severina Vučković u novom broju magazina Gloria koji je izašao u četvrtak. Iste večeri 39-godišnja pjevačica nastupila je u prepunoj Haciendi u Vodicama jer svi su htjeli vidjeli najveću estradnu zvijezdu u Hrvatskoj nakon objave da čeka dijete sa zaručnikom Milanom Popovićem, s kojim će se u rujnu preseliti u Split. – Ondje mi je majka koja će mi puno pomoći. A voljela bih roditi ili u Splitu ili u Zagrebu – otkrila je u Gloriji.

Glazbenica koja je u trećem mjesecu trudnoće koncert je započela tek u dva ujutro, a okupljeni obožavatelji u glas su pjevali sve njezine hitove, pritom je snimajući mobitelima. Svi su ostali iznenađeni njezinim odličnim izgledom, a među publikom se komentirala i kratka haljina s potpisom dizajnera Jurja Zigmana.

– Tko zna kad ću biti u prilici vidjeti Severinu sljedeći put – kazao je bigbrotherovac Horvat Čagalj koji se ondje zabavljao.

– Došla sam s prijateljicama i doista smo uživale. Vidi se da žena zbog trudnoće zrači - dobila je bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković.

Iako Seve Nacionale nije na koncertu spominjala drugo stanje, na pozornici je bila mirnija no inače, a na trudnički trbuščić koji još nije vidljiv povremeno bi nježno položila svoje ruke. Dok je ona odrađivala još jednu ugovorenu gažu, njezin se zaručnik zabavljao s prijateljima u Hvaru, nestrpljivo iščekujući da mu se buduća majka njegova djeteta vrati u zagrljaj. Poslije cjelodnevnog kupanja, piše dnevni list 24sata, Milanu se nije se svidjela gužva u hvarskom klubu Carpe Diem pa se prošetao rivom. Oko dva sata ujutro, navodi 24sata, pozdravio se s društvom i prijateljicom koja ga je nagovarala da ostane te sjeo u taksi i vratio se u Jelsu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije