Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Benedict Cumberbatch

'Dojadili su mi pametnjakovići, spreman sam glumiti glupe likove'

Benedict Cumberbatch
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
10.03.2014.
u 10:56

Njegova izjava ne čudi obzirom da u novom filmu tumači oca računalnih znanosti koji je izvršio samobojstvo zbog optužbi kako je homoseksualac

Glumcu Benedictu Cumberbatchu (37) dojadile su uloge pametnjakovića, javlja Daily Mail. U intervjuu za časopis 'T', glumac najpoznatiji po ulozi Sherlocka Holmesa u popularnoj BBC-evoj seriji, izjavio je kako priželjkuju uloge koje nisu toliko intelektualno zahtjevne.

 - Spreman sam za glumiti glupe likove, rekao je glumac koji je upravo završio snimanje biografskog filma o poznatom britanskom kriptografu Alanu Turingu.

Njegova izjava ne čudi obzirom da u novom filmu tumači oca računalnih znanosti koji je izvršio samobojstvo zbog optužbi kako je homoseksualac.

 - Uvijek dobijam uloge taštih intelektualaca i loših ljubavnika, rekao je glumac koji svim obožavateljima njegova lika u seriji 'Sherlock' poručuje kako je njegov televizijski alter-ego potpuni gad.

>> Ovo je najgledanija dramska serija u V. Britaniji u posljednjih 10 godina!

Komentara 1

HR
hrxxx111
14:00 10.03.2014.

forrest gump 2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije