Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Doći će do obrata: Daniel i Tanja ipak završili zajedno?

Foto: RTL
1/5
08.10.2019.
u 17:07

Najviše će sve šokirati Danielova odluka da bi želio na romantično putovanje povesti Tanju...

Romantike nikad ne nedostaje u 'Ljubav je na selu', pa tako neće ni večeras kada će neki farmeri već krenuti na romantična putovanja po Hrvatskoj.

Oni koji još nisu odabrali svoje srodne duše, učinit će to večeras, pa će Domino biti na sto muka jer neće moći odlučiti je li mu draža Goga ili Barbara. Srećko će svojoj odabranici Antoniji otkriti neke stvari o sebi koje će je još više razveseliti, a Jack će s Anom uživati na Rabu.

Ipak, najviše će sve šokirati Danielova odluka da bi želio na romantično putovanje povesti Tanju, ali i tu će doći do nenadanog obrata! Tko na kraju odlazi s Danielom te koga su farmeri i farmerica odabrali, gledatelji će doznati večeras od 21.15 sati, na RTL-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije