Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smijeh, glazba i loši filmovi

Provjerite što su pripremile nacionalne TV kuće za doček Nove godine

Rozga
Foto: Promo
1/5
30.12.2015.
u 10:00

HRT je pripremio sadržajan program uz Tarika, zvijezde Voicea i Maestra, na Novoj nas čekaju Rozga i Ivan Zak, a RTL nudi drugorazredne filmove

Pečeni odojak, francuska salata i u ruci čaša ohlađenog šampanjca samo je jedna od savršenih slika novogodišnjeg dočeka za sve one koji su odlučili 2016. pozdraviti kućnim dočekom. A da doček bude što zabavniji, pobrinuli su se na nacionalnim TV postajama i osmislili prigodne programe. Neki uspješnije, neki manje uspješno, ali vodeći se jednostavnim receptom, red smijeha, red glazbe i red zabave, uz poneki (loš) film.

 

Tarik i Zrinka na HTV-u

Najsadržajniji novogodišnji program i ovog Silvestrova pripremio je HRT 1. Program počinje News Barom koji će se svojim poznatim satiričnim manirizmom osvrnuti na godinu na zalasku. Očekuje nas i premijera prvog talk showa Tarika Filipovića "Satirikon", u kojem je ugostio Zrinku Cvitešić i Olivera Dragojevića. Veliki intervju s Tarikom čitajte u novogodišnjem Ekranu koji izlazi u dvobroju.

Pjesmom će nas zabavljati i zvijezde The Voicea, a na novogodišnjem tulumu svirat će još i Psihomodo Pop, Vatra, Pavel te Ivana Kindl, Petar Grašo i Marko Tolja. Tu su i zvijezde Maestra koje će klasičnoj glazbi dati crtu neozbiljnosti. Obožavatelji serije "Kud puko da puklo" 2016. uz program Nove TV mogu dočekati u društvu svojih omiljenih junaka iz Oštrovca u emisiji "I godina nova 2016." Uz Svetu (Žarko Radić), Milu (Milan Štrljić), Stipu (Miodrag Krivokapić) i Ane (Barbara Vicković), za humor na Silvestrovo bit će zaduženi i popularni Barmen (Ivica Zadro) i Miroslav Škoro te Nina (Mirna Maras), a za glazbu je zadužena i čitava plejada glazbenika, od Jelene Rozge, Nede Ukraden, Halida Bešlića do Jasmina Stavrosa, Joleta, Petra Graše, Ivana Zaka, Mejaša, Miroslava Škore... Zanimljivo je kako je Grašo stigao i na tulum HRT-a i Nove TV.

 

Film iz naftalina...

Iza ponoći slijedi film "Gas do daske". Što se RTL-a tiče, nisu se odlučili na osmišljavanje posebnog novogodišnjeg programa, već su svojim gledateljima pripremili, usudit ćemo se reći, drugorazredne filmove. Od 20 sati na rasporedu je komedija "Šumska družina" s Brendanom Fraiserom, a slijedi ipak bolji blockbuster "Fantastična četvorka". Pola sata prije ponoći počinje "Velika gužva u Kineskoj četvrti". Dobar, ali film star 30 godina. 

>> Dubrovčani i njihovi gosti u Novu Godinu uplesat će sa Severinom i Silenteom

Ključne riječi

Komentara 7

GM
Gusta magla
10:46 30.12.2015.

Sta je to placeni oglas za gledajte Radmanoviziju jer tamo vas zabavlja nekakav Tolj i Tarik? Katastrofa nacionalne televizije sad se prikriva i placenim oglasima.Pa radije cu gledati ona kineska govna nego HRT.

RA
rakikaki
11:52 30.12.2015.

Ukinite HRT i eto 1 000 000 000 kn više godišnje u džepu hrvata. To bi me više razveselilo za novu godinu.

ZD
zdenek
11:11 30.12.2015.

Opet Tarik pa zar nam i novu godinu mora pokvarit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije