Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Stradunu

Dubrovčani i njihovi gosti u Novu Godinu uplesat će sa Severinom i Silenteom

Severina
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
29.12.2015.
u 08:45

Program traje tri dana i obuhvaća glazbene žanrove od rocka, popa do klapskog pjevanja, a jedinstvenim ga čini i dječja Nova Godina

Jedinstveni trodnevni doček kakav nema nijedan drugi grad u Hrvatskoj, vrhunski program u organizaciji Scardone i Grada Dubrovnika te čarobne dubrovačke zidine, savršen su spoj zahvaljujući kojem je Dubrovnik već godinama definitivno najbolji izbor za provesti najluđu noć u godini. 

Kako bi nastavila tradiciju i u Dubrovniku i ove godine priredila najatraktivniji doček, Scardona na centralni dio proslave dovodi najveću regionalnu zvijezdu - Severinu!

Program ukupno traje tri dana i obuhvaća glazbene žanrove od rocka, popa do klapskog pjevanja te će zagarantirano za sebe nešto pronaći sve generacije.

Jedinstvenim ga čini i dječja Nova Godina, odnosno koncert i darivanje najmlađih, kojom se rijetko koji grad osim Dubrovnika može pohvaliti.

Doček Nove godine u Dubrovniku počinje već 30. prosinca navečer kada nastupaju domaći rock bandovi Valetudo i DaRiva, a nastavlja se dječjom Novom godinom 31. prosinca u podne. 

Organizatori ni ove godine nisu zaboravili na najmlađe, pa će i njima zapjevati Severina, a čekaju ih bogati pokloni koji će im sasvim sigurno uljepšati blagdane. 

Na ispraćaju 2015. godine publiku će hitovima ‘zagrijati’ DJ Kameny, mnogima poznat kao bivši član grupe Colonia koji je s njima proveo dvadesetak godina. Uvertira u vrhunac večeri nastup je dubrovačke grupe Silente koja je, zahvaljujući svom jedinstvenom glazbenom stilu, u par godina postojanja uspjela privući desetke tisuće fanova i zaraditi si Porin za debitante godine.

Oko 23.15 sati mikrofon će ponovno preuzeti Severina uz čije će hitove 'Brad Pitt', 'Tarapana', 'Djevojka sa sela', 'Dalmatinka', 'Uno momento' i mnoge druge, Dubrovčani sasvim sigurno u 2016. godinu uplesati! 

Nakon njenog koncerta za mix pult ponovno će se vratiti DJ Kameny.

Prvi dan nove godine već tradicionalno će u podne nastupiti Dubrovački simfonijski orkestar koji svakog puta oduševi svojim koncertom na otvorenom, a večer je rezervirana za klape Šufit i Contra. 

Kroz novogodišnji program vodit će nas popularna voditeljica Darija Mikulandra i glumica Ivana Gudelj.

NOVOGODIŠNJI PROGRAM NA STRADUNU:

30. prosinca
20 sati - nastup bandova Valetudo i DaRiva

31. prosinca

10 sati - dubrovačka kolenda; nastup klape Ragusa,
limene glazbe i zbora Libertas
- čestitka gradonačelnika

12 sati - Dječja Nova godina uz nastup Severine
i podjelu poklona

21 sat - početak večernjeg programa uz DJ Kamenog

21.45 sati - nastup grupe Silente

23.15 sati - nastup Severine

2.00 sata - DJ Kameny

1. siječnja 2016.

12.00 sati - Novogodišnji koncert Dubrovačkog
simfonijskog orkestra

20.30 sati - Nastup klapa Šufit i Contra

>> 15 dočeka u Zagrebu za one koji se još uvijek nisu odlučili

Komentara 3

Avatar najbolji13
najbolji13
10:32 29.12.2015.

povratit cu od severine

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:01 29.12.2015.

u naslovu pise "Program traje tri dana i obuhvaća glazbene žanrove od rocka, popa do klapskog pjevanja". a glavna je "zvijezda" kojicka (bivsa vuckovicka) Pa bi trebalo prepraviti naslov u "program traje tri dana i obuhvaća glazbene žanrove od rocka, popa, srpske novokomponirane narodne muzike do klapskog pjevanja". I ne znam zasto ste napravili toliku gresku, osim ako ne ocekujete posjetitelje iz crne gore i bosne. Jer gdje god u HR Kojicka pokusa napraviti koncert, ispadne vrlo lose....

BJ
Bjelovar112
12:55 29.12.2015.

ha nedavno je bio njen koncert u Bjelovaru no koliko čujem pu š ing i to dobar za organizatora . Neće ju Bjelovarska publika .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije