Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl

Do ponedjeljka ulaznice za Terraneo po povoljnoj cijeni

terraneo (1)
Terraneo festival
10.05.2012.
u 15:45

Festival Terraneo zasad je potvrdio 28 glazbenih imena – riječ je o kombinaciji renomiranih glazbenih veterana koji su znatno utjecali na razvoj glazbene scene u posljednjih nekoliko desetljeća

Festivalske ulaznice za Terraneo po cijeni od 390 kuna u prodaji su još samo četiri dana, točnije do ponedjeljka 14. svibnja. Preostalo je još malo vremena da ovogodišnji četverodnevni glazbeno-morski festival doživite po povoljnijoj cijeni!

Od utorka, 15. svibnja, pa do početka festivala cijena festivalske ulaznice iznosit će 440 kuna.
Podsjetimo, festival Terraneo zasad je potvrdio 28 glazbenih imena – riječ je o kombinaciji renomiranih glazbenih veterana koji su znatno utjecali na razvoj glazbene scene u posljednjih nekoliko desetljeća te onih kreativnih i progresivnih aktualnih glazbenih izvođača nove svjetske scene.

Dosad objavljeni glazbenici koji će nastupati na ovogodišnjem Terraneu su: The Roots, The xx, The Horrors, Parov Stelar Band, Digitalism, The Ting Tings, The Vaccines, Friendly Fires, Swans, Stephen Malkmus & The Jicks, The Notwist, Anna Calvi, Future Of The Left, Aeroplane, The Very Best, Tuneyards, Golem, Gatuzo, Elemental, Dječaci, Dan Mangan, Future Islands, Max Tundra, The Toronto Drug Bust, Ola Horhe, Jarboli, Kandžija, Erotic Biljan and His Heretics.
Nakon dvije dosadašnje objave izvođača, festival Terraneo uskoro će objaviti novi dio ovogodišnjeg line up-a festivala.
Uz festivalsku ulaznicu moguće je kupiti i ulaznicu za šestodnevni boravak u kampu po cijeni od 200 kuna,  što Terraneo čini jedinstvenom prilikom za ljetovanje i vrhunsku zabavu uz četiri dana glazbe i šest dana kampiranja!
Prodajna mjesta na kojima se mogu kupiti ulaznice za festival i kamp su sljedeća: Dirty Old Shop (Zagreb), klub Purgeraj (Zagreb), glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), poslovnica Dallas Recordsa u Šibeniku i Šešula bar u Šibeniku, kao i sva prodajna mjesta u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na web stranici www.eventim.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije