Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri, dva, jedan - kuhaj!

Dlake, suze, ljubavni problemi, dugi nokti sa šljokicama i neznanje – čemu nije mjesto u kuhinji?

tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: RTL
1/3
19.02.2015.
u 08:51

Kandidati su i sinoć bili podijeljeni u parove, onaj bolji iz prethodne emisije bio je šef kuhinje, a onaj lošiji, logično, mali od kuhinje

Nakon dva „vatrena“ dana u kuhinji showa "Tri, dva, jedna-kuhaj!“ požar je i sinoć buknuo u studiju, no ovoga puta samo figurativno. Vesna je poludjela radeći u paru s Ivanom koji je nekoncentriran i nesposoban za brzo snalaženje u kuhinji, a napetost je izbila i između Jasenke i Diane.

Kandidati su i sinoć bili podijeljeni u parove, onaj bolji iz prethodne emisije bio je šef kuhinje, a onaj gori, logično, mali od kuhinje. A mali od kuhinje bio je zadužen za šprint! Naime, kandidatima je ponuđeno doslovno brdo namirnica od kojih su, u samo šezdeset sekundi, morali odabrati one od kojih će spravljati dva jela. Neki su zadatku pristupili prilično površno i sporo, poput Ivana, i nisu se najbolje snašli u odabiru namirnica. „Možda bi im mogao pomoći David Copperfield“, komentirao je Gretić njegovu i Vesninu situaciju. Ni Duška i Blaženka nisu se dobro snašle, u natjecanje su krenule s jednom lignjom i komadićem boškarina, a iako im je jelo bilo osuđeno na fijasko, odlično su se zabavljale pa su čak i zaplesale.

Jasenka je pozornost, umjesto receptom, žirija privukla svojim neprimjerenim noktima. „Ružičasti manikirani umjetni nokti sa šljokicama nemaju što raditi u kuhinji“, komentirala je Željka Klemenčić. Josip nije imao sreće s pečenjem mesa, pa je odlučio varati. No vidio ga je Tomislav Gretić, a cijela je priča na posljetku završila s lošim ocjenama i suznim očima. I Jasenkino jelo bilo je za plakanje – gumificirana riba koju je Gretić ispljunuo čim ju je stavio u usta nije najbolji način da se skupe bodovi pred tjedni duel. Njezina je partnerica servirala školjke na posteljici od vlasi kose. Blaženkin boškarin bio je užasan, a raste napetost između Roberta i Špičeka. Ivan je servirao „bavarski odrezak“ i dobio tri jedinice, ali i malenu kuhaču da „vježba kod kuće“. Davor i Ivana zasluženo su proglašeni najboljim parom, a Vesna i Ivan ili Duška i Blaženka idu u dvoboj.

Tko će protiv koga u zadnjoj emisiji prvog tjedna, doznajte danas u 21 sat na RTL Televiziji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije