Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaludjela fanove

Djevojka Dinamovca objavila golišavu fotografiju i izazvala brojne reakcije: 'Oprostite zbog masnice na guzi'

Foto: reuters
1/9
09.06.2021.
u 20:14

Da je itekako ponosan na svoju djevoku pokazao je i sam Kastrati, koji je sinoć na Instagram Storyju objavio fotografiju na kojoj gola Anđela uživa u kupki.

Sinjanka Anđela Šimac, djevojka Dinamovog nogometaša Lirima Kastratija, na Instagramu je ojavila fotografiju koja je u kratkom roku skupila više od 8000 lajkova i 200 komentara. Anđela i Lirim na odmoru su na Maldivima, a Anđela je pozirala u tangama, istaknuvši pozadinu u prvom planu. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

- Oprostite zbog masnice na guzi. Nastala je jer sam jahala konja u preuskim trapericama, napisala je Anđela pokraj fotografije.

Da je itekako ponosan na svoju djevoku pokazao je i sam Kastrati, koji je sinoć na Instagram Storyju objavio fotografiju na kojoj gola Anđela uživa u kupki.

Foto: Hrvatski hrvački savez

- To je moja djevojka, napisao je ponosni nogometaš. 

Inače, za njihov odnos doznalo se sredinom siječnja kada se Sinjanka na Instagramu pohvalila kako društvo slavi rođendan njezina dečka. Zabava nije bila u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama jer je u zatvorenom prostoru bilo više od 15 uzvanika. Anđelu na Instagramu prati sjoro 80 tisuća pratitelja, a ona redovito objavljuje svoje fotografije u zavodljivom i golišavom izdanju. 

VIDEO: Aleksandar Stanković: 'Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije