Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oporavio se

Vicko objavio sretnu vijest: 'Razdužio hodalicu i kolica, sutra doma na svojim nogama'

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/11
17.02.2021.
u 10:23

Nakon četiri tjedna intenzivnih terapija Vicko se sprema kući i to na svojim nogama.

Radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko iznenadio je  brojne pratitelje na društvenim mrežama informacijom da svoj  oporavak u Stubičkim toplicama privodi kraju. Nakon četiri tjedna intenzivnih terapija Vicko se sprema kući i to na svojim nogama. -Razdužio hodalicu i kolica, sutra doma na svojim nogama - poručio je Vicko i oduševio svoje pratitelje.

Foto: Facebook/TS Auris

Podsjetimo, zdravstveni problemi Vicka su zadesili još u prosincu prošle godine. Prvo je otkrio da je zaražen koronavirusom, a zbog komplikacija uslijed bolesti čak je tri tjedna proveo u KB Dubrava. Posljednjih tjedana  smješten je u Stubičkim toplicama gdje se oporavlja od bolesti koja je razorila živce u njegovim nogama zbog čega Vicko nije mogao samostalno hodati.

- Zadovoljan sam kako ide oporavak, osjećam već razliku na sebi. Spreman sam uložiti puno truda u oporavak i već sad vidim da mi svaka terapijska grupa i svaka terapija čini zanimljiv napredak i u tjelesnom smislu i u psihičkoj pripremi za budući napredak - kazao nam je Vicko početkom veljače.

Otkrio nam je tada i čemu se najviše veseli nakon izlaska iz toplica. - Da ću hodati na svojim nogama, da ću hodati kako god i da ću moći kroz svoj kvart Voltino proći i pozdraviti sve svoje susjede, da si mogu sjesti na bus koji ide do Mažuranca, da se mogu prošetati kroz centar grada, da dođem na Cvjetni i pozdravim svog pečenjara, da dođem na Jelačićev plac, odem na Dolac. Želim si da mi se vrati ono što mi se izgubilo 2020. i da mnoge ljude koje sam vidio izdaleka sada vidim malo iz bližeg, ali na svojim nogama. Želim si da ne moram više trošiti zdravstveni sustav jer sam ga sada upoznao uzduž i poprijeko, da mi djeca budu zdrava, da mi žena ostane normalna i da mi bankovni račun ne ode u minus. Vedar duh će me i dalje pratiti, to nije upitno, vidjeli smo i gora vremena i teže situacije i ostali smo živi, preživjet ćemo i ovo - kazao je Trpimir Vicković Vicko.

16.08.2017., Zagreb - Trpimir Vickovic Vicko, radio voditelj. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
11:13 17.02.2021.

kakva korona! prestanite manipulirati, postoji članak iz 2012. gdje jasno stoji da se tip bori sa dijabetesom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije