Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna scena

Djedice poput Armanija ulaze u drugi pubertet

Milano
26.09.2010.
u 17:34

S aktualnog tjedna mode u Milanu stiže poruka kako se moda pomladila. Vidljivo je to i u slučaju Armanija. Njegov stil bi se mogao nazvati "dvostruko pakovanje".

Hvala Bogu, čeka nas prelijepo modno ljeto 2011.! Obećaje nam to aktualni Tjedan mode u Milanu s čijih pista stiže jasna poruka: moda se pomladila! Ideje su svježe, pa čak i “djedice” poput Armanija ulaze u drugi pubertet, iznova zaljubljeni u boju, kroj i jasnoću ideje. Armanijev bi se stil mogao nazvati “dvostruko pakovanje” Na usku suknju ili tajice ide od nje kraća voluminozna “forma”. Cavalli, koji kao i Armani slavi 40 godina rada, furiozno se bavi kaubojskom temom. To divljanje s bojama i uzorcima na trapericama i košuljama treba vidjeti! No vestern je važan dio modne priče i kod Moschina čije su kaubojke – bijele.

Zahvaljujući idejama Anotnija Marrasa i Rafa Simonsa za Jil Sander, ili kuće Etro, djevojke će nositi napuhane duge (jednovolumene) šarene haljine! One koje to ne vole imaju Donatellu Versace s divnim bijelim haljinama geo-kroja i detalja! A najsvježija je od svih Prada sa svojim “minimalističkim barokom” i džez-inspiracijom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije