Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj

Dirljiva posveta ljubavnika Georgea Michaela

George Michael
Foto: Instagram
1/4
27.12.2016.
u 09:01

Fadi Fawaz na svom Twitteru je napisao kako će mu glazbenik nedostajati, a medijima je otkrio kako da ga je upravo on pronašao mrtvog u krevetu

Dečko Georgea Michaela napisao je na Twitteru dirljivu posvetu svom pokojnom partneru. 

- Nikad neću zaboraviti ovaj Božić, našao sam svog partnera mrtvog u krevetu. Nikad mi neće prestati nedostajati - napisao je Fadi Fawaz. Kazao je kako su trebali zajedno ići na božićni ručak i opisao je trenutak u kojem je pronašao glazbenika mrtvog.

- Otišao sam do njegovog kreveta kako bi ga probudio, a on je spokojno ležao. Bio je mrtav i još uvijek ne znam što je uzrok smrti. U zadnje vrijeme situacija je bila komplicirana ali oboje smo se radovali Božiću - kazao je Fawaz za britanski The Mirror . Dodao je kako želi da ga se ljudi sjećaju kao dobre i drage osobe. 

George i Fadi u vezi su bili od 2009 godine. 

>>George Michael: Život pun hitova i incidenata

Ključne riječi

Komentara 5

MI
miso
09:54 27.12.2016.

Zašto mi je to odvratno - ne znam? ... Pokoj mu duši!

AP
ante_pustinjak
18:53 27.12.2016.

U zadnje vrijeme situacija je bila komplicirana ali oboje smo se radovali Božiću - kazao je Fawaz... znači, jedan od njih je ipak bio žensko, inače ne bi stajalo "oboje" nego obojica. e sad, hoće l mu se ljubavnik sada ženiti ili udavati, ovisi o njegovu spolu...

SU
suveren9
16:56 27.12.2016.

To nije dirljivo već odvratno produciranje preko mrtvog ljubavnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije